Ελεονώρα Μελέτη: «Να βρείτε έναν Θοδωρή, κι ας είναι και μικρότερος! Κορίτσια μη στέλνετε, δεν θα απαντήσει!»

March 28, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Να βρείτε έναν Θοδωρή, κι ας είναι και μικρότερος! Κορίτσια μη στέλνετε, δεν θα απαντήσει!»


Διαφ.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στο GossipTv, όπου φυσικά μίλησε και για τη σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Mega, διαβάζοντας τα λεγόμενα του άντρα της ζωής της, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από τα Instagram Stories της.

Ο θεατρικός παραγωγός είπε για τη γυναίκα της ζωής του: «Η Ελεονώρα έχει άποψη, έχει απήχηση, μεταφράζει έργα σε πολλές γλώσσες. Η πένα και το μυαλό της Ελεονώρας είναι σπάνια και δεν το λέω επειδή είναι ο άνθρωπός μου. Δεν ξέρω πόσους τέτοιους μπορεί να έχουμε, οι οποίοι να μπορούν να το κάνουν αυτό. Και ξανά λέω, δεν το λέω επειδή είναι η γυναίκα μου. Το κορίτσι αυτό έχει άστρο».

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε με χιούμορ μέσα από τα Instagram Stories της τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαροσούλη.

«Να βρείτε έναν σαν τον Θοδωρή, κι ας είναι και μικρότερος! Να γιατί δεν βάζω φίλτρα και δεν βάφομαι. Ερωτεύτηκε την πένα και το μυαλό μου! Κορίτσια μη στέλνετε, δεν θα απαντήσει» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διέρρευσε 3 μήνες μετά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη από την ημέρα του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία ανάρτηση στο instagram, που αφορούσε τον θρησκευτικό γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, στις 30 Ιουνίου, την ίδια μέρα που βάφτισε και την 5χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα – Ωκεανίς.

Τα δύο μυστήρια έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, σε κλειστό κύκλο, παρουσίας στενών φίλων και συγγενών, ενώ όσον αφορά το γάμο, ήταν πολύ ξαφνικός για την παρουσιάστρια, αφού δεν ήταν σχεδιασμένος, καθώς ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε να την παντρευτεί αιφνίδια.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο της

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «30/6/23 … ποζάροντας στη βάφτιση της Αλεξάνδρας Ωκεανίδας που κατέληξε σε γάμο. Μια πρώτη γεύση από τη μέρα που θα μπει στο άλμπουμ τον πιο ευτυχισμένων της ζωής μου. Από κάτω ακούγεται το τραγούδι του γάμου μας… Σας είχα υποσχεθεί κάτι.. το ετοιμάζω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: