10 χρόνια μετά τον θάνατό της: «Λυπάμαι που η Τζένη Βάνου αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην από μίνι μάρκετ»

March 28, 2024

10 χρόνια μετά τον θάνατό της: «Λυπάμαι που η Τζένη Βάνου αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην από μίνι μάρκετ»


Διαφ.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε συνέντευξη Φωτεινή Δάρρα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ απάντησε και για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι.

«Θα κάνω παραστάσεις αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου στις 5, 6, 7, 8 Απριλίου στο Half Note. Την γνώρισα στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε στη Νέα Σμύρνη. Όταν σκέφτομαι την πρώτη μας συνάντηση με την Τζένη Βάνου αισθάνομαι χαρά γιατί συνάντησα έναν μύθο αλλά και θλίψη που αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην έχοντας μίνι μάρκετ. Τώρα που είμαι μητέρα καταλαβαίνω όταν έχεις να προσφέρεις στα παιδιά σου, κάνεις τα πάντα. Όταν είσαι νέος τα έχεις όλα και νομίζεις ότι δεν τα έχεις όλα και όταν μεγαλώνεις έχεις λιγότερα αλλά αισθάνεσαι ότι έχεις πιο πολλά», είπε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

Η Φωτεινή Δάρρα είπε στη συνέχεια: «Καλλιτεχνικά, οι μεγάλες στιγμές μου ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η έναρξη της Eurovision, η επαφή με τη Μοσχολιού, με τη Βάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Μαρκόπουλο. Οι μεγάλες σχέσεις μου με καθόρισαν, καθώς και όταν έφυγε η μαμά μου πριν 1,5 χρόνο ένιωσα ότι ωριμάζω. Όταν γέννησα την κόρη μου και όταν έχασα τη μητέρα μου έχασα ένα αποκούμπι. Ο πατέρας μου είναι 93 ετών και έρχεται στο σπίτι και μένουμε μαζί».

Κλείνοντας, η Φωτεινή Δάρρα ανέφερε: «Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι του γούστου μου αλλά υποστηρίζω την ελληνική επιλογή».

Δύσκολες ώρες για τη Φωτεινή Δάρρα: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η 11χρονη κορούλα της, η φωτο & το συγκινητικό μήνυμα

Δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα για τη Φωτεινή Δαρρά, καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε, η κόρη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία της κόρης της, Ρωξάνης, με όρο στο χέρι και αποκάλυψε πως μια οξεία γαστρεντερίτιδα την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση που έκανε η Φωτεινή Δαρρά

“Έχω κάνει Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι… σε μέρη εξωτικά με μουσικές εξαίσιες, γεύσεις υπέροχες και θέα που κόβει την ανάσα! Όμως ούτε στιγμή δεν θα τα άλλαζα από το να είμαι μαζί σου. Γιατί μπορεί να είσαι στα «καλύτερα» και να είσαι μόνος…

Από εδώ, το νοσοκομείο, που μας έφερε με μια οξεία γαστρεντερίτιδα η ατυχής συγκυρία, νιώθω ότι δεν θα άλλαζα με καμία θέα, με καμία υποκριτική χλιδή, με κανένα χρυσό κλουβί το να είμαι μαζί σου. Περαστικά Ρωξανάκι ! Να θυμάστε αυτές τις άγιες μέρες ότι δυο πράγματα έχουν αξία: Η υγεία και η αγάπη! Δώστε για να νιώσετε πλούσιοι! Χρόνια πολλά! Χρόνια ευτυχισμένα! Χρόνια αγαπημένα!”, έγραψε η Φωτεινή Δαρρά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: