«Πως γίνεται να θες να γίνεις μάνα και να έκανες πλαστικές;»: Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για όσα της γράφουν

March 27, 2024

«Πως γίνεται να θες να γίνεις μάνα και να έκανες πλαστικές;»: Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για όσα της γράφουν


Διαφ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, αποκαλύπτοντας την απόφασή της να υιοθετήσει την τεχνική της κρυοσυντήρησης ωαρίων, εκφράζοντας το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω και θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο».

«Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει», αποκάλυψε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε ‘πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις’. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η γνωστή influencer ανέφερε πως βαριέται οικτρά να σιδερώνει, ενώ μίλησε και για το… καμπανάκι της εργένικης ζωής.

«Η εργένικη ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει να μου χτυπάει το καμπανάκι. Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν οι διακοπές μου ήταν πληρωμένες», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

“Η πρώτη μου ενεσούλα. Καλή μου αρχή”: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει το επόμενο βήμα & η φωτογραφία της συγκινεί

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, όπως είχε αποκαλύψει στις αρχές Μαρτίου, όπου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Η επιθυμία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να γίνει μητέρα

Όπως είχε υπογραμμίσει η influencer «το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε την πρώτη ένεση για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Λίγες ημέρες αργότερα, ανήμερα της γιορτής της Γυναίκας, ξεκίνησε τη διαδικασία με τον καθιερωμένο υπέρηχο και σήμερα, Τρίτη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της πως έκανε και την πρώτη της ένεση, πριν προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση.

«Η πρώτη μου ενεσούλα. Καλή μου αρχή», ήταν η λεζάντα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για κρυοσυντήρηση ωραρίων


Πηγή

Διαβάστε επίσης: