«Eίναι κρίμα τα νέα γιατί είναι νέος άνθρωπος…»: Πάγωσαν στο Mega με αυτό που είπε η Παγώνη για τον Κόκοτα

March 29, 2024

«Eίναι κρίμα τα νέα γιατί είναι νέος άνθρωπος…»: Πάγωσαν στο Mega με αυτό που είπε η Παγώνη για τον Κόκοτα


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε χθες 28/3 εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς αισθάνθηκε έντονη δυσφορία στις πρόβες του J2US.

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια των προβών του για το επερχόμενο live του σόου του Alpha που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και ο ίδιος συμμετέχει μαζί με την Τραϊάνα Ανανία.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του ανέφερε στο gossip-tv πως ο 55χρονος τραγουδιστής ένιωσε έντονη δυσφορία κατά τη διάρκεια της πρόβας του με την Τραϊάνα Ανανία. Ο ίδιος δεν ένιωθε καθόλου καλά παρά την άμεση κινητοποίηση της παραγωγής και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Σήμερα 29/3, η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα στην Κοινωνία Ώρα Mega και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό που χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση και θα βγει σε λίγες ώρες ιατρικό ανακοινωθέν.

«Κύριε Χασαπόπουλε να σας πω ότι είναι κρίμα τα νέα άτομα, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοινωθέν σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Mega:

Δυστυχώς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κόκοτας, είναι διασωληνωμένος, έπαθε έμφραγμα, ανακοπή και τον επανέφεραν

Η εκπομπή Happy Day είχε σήμερα 29/3 το πρωί όλα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος μεταφέρθηκε χθες 28/3 εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα 29/3 αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

«Η κατάσταση του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη είναι δύσκολη και ενημερωθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Όλα γίνανε πάρα πολύ ξαφνικά. Ανησύχησαν όλοι. Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για την κρίσιμη κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους είναι στο πλευρό τους όπως και όλη η παραγωγή του Just the 2 of us. Όλα συνέβησαν στις πρόβες του J2US».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: