“Έσβησε” 10 χρόνια με 1 χτένισμα: Όλες στα κομμωτήρια ζητούν το νέο μαλλί της Κατερίνας Καινούργιου

March 30, 2024

“Έσβησε” 10 χρόνια με 1 χτένισμα: Όλες στα κομμωτήρια ζητούν το νέο μαλλί της Κατερίνας Καινούργιου


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της νέες φωτογραφίες και το χτένισμά της τράβηξε όλα τα βλέμματα, ενώ σίγουρα όλες οι γυναίκες θα το προτιμήσουν το επερχόμενο καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει έμπνευση σε όλες τις γυναίκες

Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, για όλες τις περιστάσεις και τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το απλό και εντυπωσιακό χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου χτένισμα

Κατερίνα Καινούργιου χτένισμα

Κατερίνα Καινούργιου χτένισμα

Όπως είχε υπογραμμίσει η παρουσιάστρια «το καλοκαίρι μού αρέσουν πολύ τα μαλλιά πιασμένα ψηλά με ένα half bun ή σε πλεξίδες με “χαλασμένα” τουφάκια. Όταν πιάνω τα μαλλιά μου ψηλά, το must αξεσουάρ για να συμπληρώσει το look είναι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια», ενώ για το μακιγιάζ της έχει επισημάνει πως «το καλοκαίρι λατρεύω τις μπρονζέ λάμψεις. Για μια βραδινή εμφάνιση θα επιλέξω smoky eyes σε μπρονζέ, σβησμένες αποχρώσεις, θα δώσω έμφαση στη βελούδινη επιδερμίδα με γυαλάδες και θα ολοκληρώσω το beauty look με nude χείλη. Το πρωί αντίστοιχα είμαι της λογικής less is more. Τονίζω τα φρύδια μου, βάζω άφθονη μάσκαρα και αρκούμαι σε ένα λαμπερό κραγιόν σε κάποιο φωτεινό χρώμα».

“Θεά” του αυτοσαρκασμού η Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει, τις πίτες τις έχω έτοιμες γιαγιά»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, λίγο πριν περάσει στην παρουσίαση του εμπορικού σποτ για τις πίτες σήμερα, 28/3, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με το κοινό της μια απολαυστική στιγμή με τη γιαγιά της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η αγαπημένη της γιαγιά της έδωσε μια πολύ συγκεκριμένη συμβουλή για το πώς μπορεί να βρει τον ιδανικό σύντροφο: να είναι ικανή να ετοιμάζει εξαιρετικές πίτες.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα όσα μοιράστηκε

«Η γιαγιά μου μού λέει “Ρε Κατερίνα. Πώς θα βρεις άνδρα ρε παιδί μου; Πρέπει να κάνεις ωραίες πίτες”. Και να σου πω και κάτι γιαγιά, δεν έχω ανάγκη πια γιατί τις έχω έτοιμες τις πίτες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε γελώντας: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει! Δεν μου λείπει κάτι άλλο γιατί τις έχω έτοιμες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: