Πρήστηκε, φούσκωσε, γέμισε μελανιές: Οι παρενέργειες στο σώμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τις ενέσεις

March 30, 2024
Φούσκωσε και πρήστηκε η επιδερμίδα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τις ενέσεις, γεμίζοντας με μελανιές.

Πρήστηκε, φούσκωσε, γέμισε μελανιές: Οι παρενέργειες στο σώμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τις ενέσεις


Διαφ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που ξεκίνησε να κάνει τις ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, πριν από μερικές μέρες, ένα δώρο που ήθελε να κάνει καιρό στον εαυτό της, ανάρτησε ένα βίντεο στο instagram, με τις “παρενέργειες” στο σώμα της, χθες, Παρασκευή, το βράδυ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο τελικό στάδιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Ειδικότερα, η Influencer αποκάλυψε ότι έκανε την τελευταία της ένεση και σήμερα, Σάββατο, θα κάνει την ωοληφία, ενώ έδειξε στους ακόλουθούς της τις παρενέργειες που είχε στο σώμα της.

Οι παρενέργειες στο σώμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Όπως υπογράμμισε η επιχειρηματίας “τελευταία ημέρα θεραπείας, τελευταία ένεση, τελειώνει όλη αυτή η διαδικασία οου σου περιγράφω τις τελευταίες ημέρες. Αύριο έχω την ωοληψία. Ήταν μία διαδρομή ευχάριστη, περίεργη, με τα σκαμπανεβάσματα της. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα και το ολοκλήρωσα όλο αυτό. Κάποιες από σας μου είχατε πει ότι δεν πρηστήκατε καθόλου. Άλλες πάλι ήσασταν στην κατάσταση που είμαι εγώ σήμερα. Έχει πρηστεί η κοιλιά μου από τις ενέσεις. Εγώ λίγο άγχος για αύριο και εύχομαι να βγουν πολλά πολλά αυγουλακια”.

Πως γίνεται να θες να γίνεις μάνα και να έκανες πλαστικές;: Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για όσα της γράφουν

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, αποκαλύπτοντας την απόφασή της να υιοθετήσει την τεχνική της κρυοσυντήρησης ωαρίων, εκφράζοντας το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Αλεξάνδρα

Αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω και θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο.

Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει, αποκάλυψε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

width=1200

Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε ‘πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις’. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η γνωστή influencer ανέφερε πως βαριέται οικτρά να σιδερώνει, ενώ μίλησε και για το… καμπανάκι της εργένικης ζωής.

Η εργένικη ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει να μου χτυπάει το καμπανάκι. Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν οι διακοπές μου ήταν πληρωμένες, είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: