Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Μάνα-τέρας πλήρωσε 2.500€ για να βιάσoυv και να σκoτώσoυv την 5χρονη κορούλα της

April 20, 2024

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Μάνα-τέρας πλήρωσε 2.500€ για να βιάσoυv και να σκoτώσoυv την 5χρονη κορούλα της


Διαφ.

Σοκαριστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση μιας μητέρας στις ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι πλήρωσε έναν άνδρα το ποσό των 2.500 δολαρίων για να επιτεθεί σεξουαλικά και να κακοποιήσει την 5χρονη κόρη της, προτού τη δολοφονήσει, μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

μητέρας

Ο 39χρονος Τζέρεμι Γουίλιαμς καταδικάστηκε τετράκις  σε θανατική ποινή, χωρίς να εκδηλώσει οποιαδήποτε ένδειξη μεταμέλειας κατά την ανακοίνωση της καταδίκης του.

μητέρας

Η ιστορία της Καμπάρι Χόλαντ

Ο 39χρονος δράστης, τον Δεκέμβριο του 2021, απήγαγε την μικρή Καμπάρι Χόλαντ από το σπίτι της στην πόλη Columbus της Τζόρτζια. Ακολούθησε ένας φρικιαστικός εφιάλτης, καθώς ο Γουίλιαμς βίασε και στραγγάλισε το κοριτσάκι μέχρι θανάτου. Η μητέρα της μικρής, καταθέτοντας στην Αστυνομία, ανέφερε ότι αντιλήφθηκε την απουσία της Καμπάρι στις 5:50 το πρωί της 13ης Δεκεμβρίου.

Παρ’ όλα αυτά, τον προηγούμενο μήνα, παραδέχτηκε την ενοχή της στην κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων για σεξουαλικούς σκοπούς. Αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη, καθώς παραδέχτηκε ότι επέτρεψε στον Γουίλιαμς να κακοποιήσει σεξουαλικά την ίδια της την κόρη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».

μητέρας

«Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει τη θανατική ποινή, αυτός είναι ο Τζέρεμι Γουίλιαμς», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Russell, Χιθ Τέιλορ, στους δημοσιογράφους. «Είναι ένας άλλος τύπος κακού που δεν χρειαζόμαστε στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Το νεκρό σώμα του μικρού κοριτσιού ανακαλύφθηκε αργά εκείνο το βράδυ στο υπόγειο ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο κάποτε χρησίμευε ως κατοικία για τον Γουίλιαμς. Αυτό το κτίριο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σύνορα της πολιτείας της Αλαμπάμα, στην περιοχή Phenix City.

μητέρας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: