Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο: Τραγικά νέα για την υγεία της Μαρίας Φραγκάκη, τεράστια ανησυχία

April 20, 2024

Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο: Τραγικά νέα για την υγεία της Μαρίας Φραγκάκη, τεράστια ανησυχία


Διαφ.

Η Μαρία Φραγκάκη βρέθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν έχει αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή της ή τους λόγους που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά, ανέβασε μια φωτογραφία σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνεται ξαπλωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη στο κρεβάτι, ενώ έγραψε: «Ας τα λέμε καλά».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία της Φραγκάκη:

Φραγκάκη

Έσπασε τη σιωπή της η Μαρία Φραγκάκη: «Παντρεύτηκα τον πατέρα του παιδιού μου, όταν αύτο ήταν 9 ετών»

Στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στον γάμο της αναφέρθηκε η Μαρία Φραγκάκη στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον Σκάι το πρωί της Πέμπτης.

Με αφορμή ένα θέμα σχετικό με τους γάμους, η Μαρία Φραγκάκη εξομολογήθηκε πως παντρεύτηκε τον πατέρα του παιδιού της, όταν ο γιος της είχε φτάσει 8,5 ετών. Η ίδια τόνισε πως ουδέποτε ένιωσε την ανάγκη να μπει σε αυτή τη διαδικασία ούτε ήταν όνειρό της να παντρευτεί.

“Εμείς εδώ είμαστε ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας. Ο καθένας έχει παντρευτεί σε άλλη φάση ή δεν έχει παντρευτεί καθόλου. Εγώ είπα ότι παντρεύτηκα με τον πατέρα του παιδιού μου με θρησκευτικό γάμο, όταν το παιδί μου ήταν 8,5 ετών.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει από πολύ νωρίς αλλά δεν είχα κανέναν πόθο για γάμο. Έβαλα νυφικό, στην Πάρο έγινε ο γάμος σε κλειστό κύκλο. Το ζήσαμε ωραία αλλά θέλω να σου πω ότι δεν ήταν ποτέ στα πλάνα μου. Δεν το ήθελε και πολύ τα προηγούμενα χρόνια”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη.

Στη συνέχεια, η εκπομπή αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν μετά από έντεκα χρόνια σχέσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: