Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, μόνιμη κάτοικος εξωτερικού: Η “άγνωστη” κούκλα αδερφή του Κων/νου Αργυρού & η σπάνια φωτο

May 4, 2024

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, μόνιμη κάτοικος εξωτερικού: Η “άγνωστη” κούκλα αδερφή του Κων/νου Αργυρού & η σπάνια φωτο


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με την αδελφή του, Κατερίνα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο τραγουδιστής, που είναι ένα από τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, έχει ακόμη έναν αδελφό και μία αδελφή, με τους οποίους είναι πολύ δεμένος.

Ο Παύλος Αργυρός εργάζεται μαζί με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ενώ η αδελφή τους ζει στην Ολλανδία, με την οικογένειά της και μάλιστα είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας συστήνει την αδελφή του

Εκεί ταξίδεψε ο τραγουδιστής και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους ακόλουθούς του και τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Η κυρία αναπληρώτρια καθηγήτρια πανεπιστημίου, Αικατερίνη Αργυρού”.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός αδελφή

Με μαγιό, κοιλιακούς “φέτες”, άκρως γοητευτικός: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε για τζακούζι & ξεσήκωσε τα πλήθη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές τις τελευταίες ημέρες, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες του, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό του σε ένα υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος, το απόγευμα του Σαββάτου 16/3.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στιγμές χαλάρωσης μέσα στο τζακούζι

Μακριά από τις εμφανίσεις του και τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ανανεώσει τις δυνάμεις του, χωρίς να δίνει πληροφορίες για το που βρισκόταν. Αναμενόμενα, οι φωτογραφίες του τραγουδιστή έλαβαν χιλιάδες likes και σχόλια, με τις γυναίκες να τον επαινούν αδιαλείπτως.

H ανάρτησή του στο Instagram

Nature is not a place to visit.It is home. Protect your home! ???? (Η φύση δεν είναι ένας τόπος για επίσκεψη. Είναι το σπίτι μας. Προστατέψτε το σπίτι σας!)

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: