«Πήγε στην εκκλησία την ανάσταση»: Μαθεύτηκε η τραγική ειρωνία για τη γυναίκα που κάηκε ζωντανή πασχαλιάτικα

May 5, 2024

«Πήγε στην εκκλησία την ανάσταση»: Μαθεύτηκε η τραγική ειρωνία για τη γυναίκα που κάηκε ζωντανή πασχαλιάτικα


Διαφ.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, παρουσίασε μεγάλο θερμικό φορτίο, καθιστώντας αναγκαίες συνεχείς ρίψεις νερού από το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής για περίπου 30 λεπτά προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο.

Η Τραγική Εξέλιξη: Ηλικιωμένη Βρέθηκε Απανθρακωμένη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα διέμενε μία ηλικιωμένη, η οποία δυστυχώς βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο σπίτι. Αν και η Πυροσβεστική εξετάζει πολλά ενδεχόμενα, ένα από αυτά είναι η πιθανότητα της ανάφλεξης από θερμαντικό σώμα ή βραχυκύκλωμα. Ωστόσο, υπάρχει και η υπόθεση ότι η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από εύφλεκτα υλικά, όπως κερί από το Άγιο Φως της εκκλησίας.

Λιγο πριν από τις 6 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχείρησεων της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό, βραχιονοφόρο όχημα, και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά μετά από μια δίωρη μάχη με τις φλόγες.

Εξέλιξη της Κατάστασης

Οι πυροσβέστες, παρά την επιθετική φύση της φωτιάς, κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο μετά από μια δίωρη μάχη με τις φλόγες. Μετά την κατάσβεση, πραγματοποίησαν έρευνα εντός του διαμερίσματος και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή. Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες.

«Από την τηλεόραση κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου»

Συγκλονίζει ο αδελφός της άτυχης ηλικιωμένης, μιλώντας στην κάμερα του STAR, αναφέροντας πως ο ίδιος πληροφορήθηκε για την τραγωδία από την τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε, «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και τώρα είναι στον παράδεισο. Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου. Από εκεί και πέρα, εγώ πήρα τηλέφωνο την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ. Η αδελφή μου έμενε μόνη της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: