Αυτή η 18χρονη έβγαλε μια selfie για το Instagram της – Ώρες αργότερα αυτό που συνέβη στην κρεβατοκάμαρά προκαλεί ανατpιχίλα

July 3, 2022

Μία νεαρή κοπέλα, πέθανε ενώ λίγη ώρα πριν είχε μοιράστει μια selfie της μέσω Instagram…


Διαφ.

Η Chloe Boniface, επικοινώνησε με τη μητέρα της από την εστία της, στο Πανεπιστήμιο της Βικτόριας, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της μηνιγγίτιδας, στις 7 Νοεμβρίου του 2018. Το συγκεκριμένο περιστατικό θυμίζει έντονα και αυτή τη γυναίκα που πέθανε λίγο μετά τη selfie που έβγαλε!

Η μητέρα της, Tarsha Boniface, θεώρησε πως η ασθένεια, οφείλεται σε έναν συνδυασμό άγχους από τις πρώτες πανεπιστημιακές εξετάσεις και την κόπωση.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους, αποστροφή στο φως και πονοκέφαλο, η Chloe μοίρασε ένα selfie στο Instagram.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η 18χρονη, είχε απομακρύνει τη κουβέρτα της από το πρόσωπό της και κοιτούσε μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

18χρονη έβαλε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και μετά από 5 ώρες ξεψύχησε στο κρεβάτι της...

Αυτή η 19χρονη έβγαλε μια selfie για το Instagram της - Ώρες αργότερα αυτό που συνέβη στην κρεβατοκάμαρά προκαλεί ανατριχίλα

Ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η θανατηφόρα λοίμωξη, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, επιτέθηκε στον εγκέφαλο και στα ζωτικά όργανα της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Στις 5 π.μ. η Χλόη πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά από την στιγμή που μοιράστηκε την φωτογραφία.

Απέραντη θλίψη: Πήγε να βγάλει selfie για το τέλος της καραντίνας και έπεσε στον γκρεμό από τα 30 μέτρα

Απέραντη θλίψη φέρνει η είδηση για μια 31χρονη κοπέλα, η οποία θέλησε να βγάλει selfie για το τέλος της καραντίνας λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία, αλλά η άτυχη γυναίκα έπεσε από ύψος 30 μέτρων στον γκρεμό, στο πάρκο Ντουντέν στην Αττάλεια, σε ένα θλιβερό περιστατικό.

Το news1, σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε την περίφραξη, έτσι ώστε η φίλη της, η οποία ήταν μαζί της, να την τραβήξει φωτογραφία να ποζάρει στην άκρη του γκρεμού με φόντο τους καταρράκτες. Η 31χρονη γλίστρησε και έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια της έντρομης φίλης της. Η φίλη της αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Σοκ, επίσης, προκαλεί η προσπάθεια του 26χρονου που ανέβηκε στον 62ο όροφο για να βγάλει selfie.

Η σορός της 31χρονης εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Αττάλειας. Οι Αρχές απέδωσαν τον θάνατό της σε ατύχημα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: