Γυναίκα Σώζει Και Υιοθετεί Σκύλο Κυνομαχιών Και Γνωρίζει Όση Αγάπη Δεν Γνώρισε Ποτέ

March 25, 2022

Γυναίκα Σώζει Και Υιοθετεί Σκύλο Κυνομαχιών Και Γνωρίζει Όση Αγάπη Δεν Γνώρισε Ποτέ


Διαφ.

Γυναίκα Σώζει Και Υιοθετεί Σκύλο Κυνομαχιών Και Γνωρίζει Όση Αγάπη Δεν Γνώρισε Ποτέ

Ως λάτρεις των σκύλων, είναι πολύ δύσκολο για εμάς να καταλάβουμε γιατί κάποιος θα υποβάλει ποτέ έναν από τους αγαπημένους του φίλους στο μαρτύριο της κυνομαχίας.



Αυτό ακριβώς συνέβη με αυτό το όμορφο πίτμπουλ. Ευτυχώς, μια χούφτα καλών ανθρώπων μπόρεσαν να τον σώσουν από τα νύχια της βασανισμένης ζωής του.

“Δεν είναι επιθετικός, είναι φόβος … απλά χρειαζόταν κάποιον να του προσφέρει αγάπη” Το «επιθετικό» Pit Bull αισθάνεται την αγάπη για πρώτη φορά.

Οι ουλές στο σώμα του είναι απλώς ένα δείγμα του πόσο γενναίος έπρεπε να είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Η ταυτότητα του Cruz, ενός σκύλου pit bull που εκπαιδεύτηκε για μάχες, είπαν απλά ότι ήταν επικίνδυνα επιθετικός, χωρίς καν να του δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει ότι αυτό που είχε κάνει στο παρελθόν ήταν η εκπαίδευση του από έναν άνθρωπο και για αυτοάμυνα.

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Η Cruz βρέθηκε από εργαζόμενους σε καταφύγιο που βρίσκεται στο San Bernardino της Καλιφόρνια. Από την κατάσταση της υγείας του, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι βρισκόταν στους δρόμους για κάποιο χρονικό διάστημα και ήταν επίσης πολύ φοβισμένος και απρόθυμος να επιτρέψει στον εαυτό του να βοηθηθεί, πράγμα που έδειχνε ότι είχε κακές εμπειρίες στο παρελθόν.

Κατά την άφιξή του στο καταφύγιο, τοποθετήθηκε σε ένα μικρό κλουβί και ως ταυτότητα του έδωσαν το όνομά του, τη φυλή του και ένα δυστυχώς αναπόφευκτο χαρακτηριστικό στη ζωή των σκύλων Pit bull: επιθετικός, ήταν η λέξη που ακολούθησε το όνομά του.

Ίσως εξαιτίας αυτής της φρικτής ετικέτας κανείς δεν τολμούσε να τον υιοθετήσει ή ακόμη και να τον επισκεφτεί στο κλουβί του, αλλά μια γυναίκα που ονομάζεται Μαρία άφησε τις προκαταλήψεις της και τον πλησίασε με σιγουριά ότι πίσω από αυτά τα φοβερά μάτια υπήρχε ένα υπέροχο ον να το ανακαλύψει.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΨΥΧΗ.

Η σκηνή ηχογραφήθηκε από τη Μαρία, ίσως επειδή μέσα της ήταν η ελπίδα ότι το σκυλάκι δεν ήταν όπως περιγράφεται και ότι, αντίθετα, χρειαζόταν απλώς μια ευκαιρία να δείξει πόσο καλός είναι . Καθώς πλησίαζε στο κλουβί του Κρουζ, η γυναίκα του μίλησε γλυκά και παρόλο που γνώριζε ξεκάθαρα τι συνέβαινε, την κοίταξε λίγο μπερδεμένος και μάλιστα την απέφυγε μερικές φορές.

Έχοντας τραβήξει την προσοχή ήταν ένα τεράστιο βήμα που κατόρθωσε να κάνει η Μαρία, έτσι συνέχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του μέχρι που τελικά άρχισε να κουνάει την ουρά του και κοίταξε στα μάτια της. Αμέσως τον πλησίασε και προσπάθησε να τον αγγίξει και ο Κρουζ απλώς την άφησε να τον χαϊδέψει, γιατί ήταν χαρούμενος που κάποιος τον πρόσεξε με διαφορετικό τρόπο.

Μετά από λίγα λεπτά και με τα μάτια του κλειστά από καιρό σε καιρό, ο Κρουζ απολάμβανε ήρεμα ένα μικρό χέρι που τον χάιδευε, ενώ οι άνθρωποι στο καταφύγιο δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβαινε. Φυσικά, η Μαρία ήρθε να τον υπερασπιστεί και διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν επιθετικότητα, αλλά φόβος.

Μπορείτε να δείτε στο βίντεο του ότι δεν είναι επιθετικός, απλά φοβόταν. Ήταν τόσο χαρούμενος που βγήκε από το κλουβί του και πήγε στην παιδική χαρά. Έχει μεγάλη αγάπη για τη ζωή – είπε η María Sánchez.

Αυτό το συγκινητικό βίντεο αποδεικνύει ότι λίγη φροντίδα και συμπόνια μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για έναν σκύλο που βρίσκεται σε καταφύγιο.

Η ιστορία του Κρουζ έγινε γνωστή παντού και κάποιος αποφάσισε να του δώσει μια νέα ευκαιρία ζωής. Υιοθετήθηκε από μια γυναίκα που του δίνει όλη την αγάπη και την προσοχή που δεν είχε ποτέ.

Αυτή είναι μια πρόσκληση, ώστε να μην κρίνουμε τα σκυλιά, πολλοί έχουν βιώσει δυσκολίες στη ζωή, αλλά σε αντίθεση με εμάς, τα ανθρώπινα όντα, δεν έχουν κανένα κακό στην ύπαρξή τους.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: