Γυναίκα Δρομέας Σταματάει Από Τον Μαραθώνιο Για Να Σώσει Κουτάβι και Συγκινεί

May 8, 2022

Γυναίκα Δρομέας Σταματάει Από Τον Μαραθώνιο Για Να Σώσει Κουτάβι και Συγκινεί


Διαφ.

Γυναίκα Δρομέας Σταματάει Από Τον Μαραθώνιο Για Να Σώσει Κουτάβι

Μαραθώνιος: Ποιος είναι ο στόχος ενός δρομέα στον μαραθώνιο; Η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό όλων μας είναι αρχικά να τεραματίσει. Έπειτα, να πλασαριστεί σε υψηλή θέση και μετέπειτα αν είναι σε θέση να κερδίσει την πρώτη θέση.



Αλλά για μια 42χρονη γυναίκα, η οποία ονομάζετε Cande και η οποία μόλις έγινε viral στα δίκτυα για τη μεγάλη της πράξη θάρρους και αλληλεγγύης, το πιο σημαντικό πράγμα που συνέβη σε αυτήν ενώ έτρεχε στο Champ Ultra Race στην Αργεντινή ήταν να σώσει τη ζωή ενός κουταβιού. Αν και αυτό της κόστισε τη θέση της στον διαγωνισμό, καθώς διέκοψε τον αγώνα της που είχε τρέξει για χιλιόμετρα για να τον βοηθήσει να διασχίσει το ποτάμι. Σχεδόν θα κέρδιζε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, τα αθλήματα διαμορφώνουν επίσης τον χαρακτήρα σας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο λόφο Champaquí. Σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε η Cande και γι ‘αυτό ήξερε πολύ καλά τους κινδύνους από τη διέλευση του ποταμού.

Θεωρεί εξαιρετικό να βοηθά κάποιος ένα άλλο ζωντανό ον.

Έτρεχε με το βλέμμα του στραμμένο προς την κατεύθυνση του τέρματος, όταν ξαφνικά η απόγνωση του ζώου να προσελκύσει την προσοχή της ήταν τόσο έντονη που αποφάσισε να σταματήσει να τρέχει και να πάει να τον βοηθήσει.

Έδρασε από την καρδιά της, ποτέ δεν ήθελε να θαυμάσει το κουτάβι να διακόπτει τον αγώνα

Εξεπλάγη από τα καλά σχόλια που έλαβε στα κοινωνικά δίκτυα, επειδή είναι μια πολύ ταπεινή γυναίκα που λέει ότι δεν μπορεί να καυχηθεί για τις τόσο μικρές αλλά σημαντικές ενέργειες που πρέπει όλοι να κάνουμε για να βοηθήσουμε άλλα ζωντανά όντα.

Χειροκρότημα για το θάρρος και την απλότητα της Cande!

Ίσως δεν κέρδισε τον αγώνα, αλλά σίγουρα κέρδισε τις καρδιές μας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: