Παράτησε την υποκριτική, δεν πάει ο νους σας τι δουλειά κάνει: Τα άλλαξε όλα στα 55 της η Βίκυ του Ευτυχισμένοι Μαζί

December 5, 2022

Παράτησε την υποκριτική, δεν πάει ο νους σας τι δουλειά κάνει: Τα άλλαξε όλα στα 55 της η Βίκυ του Ευτυχισμένοι Μαζί


Διαφ.

Η Βιβή Κόκκα, που υποδύθηκε τη Βίκυ στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί“, έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της υποκριτικής και τα φώτα της δημοσιότητας.Γεννηθείσα στις 3 Φεβρουαρίου 1967, είναι 55 ετών.

Σπούδασε στη σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας και στη Δραματική Σχολή “Βεάκη”, ενώ είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια του EFT (Επιπέδου 3, μέλος του AAMET), Reiki Master (master-teacher) και Θεραπεύτρια Pranic Healing (Προχωρημένου επιπέδου).

Έχει σκηνοθετήσει σε θεατρικές παραστάσεις και σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ενώ έχει εργαστεί σαν νηπιαγωγός και έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και σε εφήβους

Η πορεία της Βιβής Κόκκα στην υποκριτική

Σειρές

Ευτυχισμένοι Mαζί (Mega)
Κλεμμένα Όνειρα (Mega)
Mάνα Χ Ουρανού (Mega)
Το Κόκκινο Δωμάτιο (Mega)
Εντιμότατοι Κερατάδες (Alpha)
Μ+Μ (Mega)
Μορμώ (Δορυφορική ΕΤ)

Κινηματογράφος

Ο βασιλιάς (του Νίκου Γραμματικού)
Απόντες (του Νίκου Γραμματικού)
Έλα να σου πω (της Κατερίνας Φιλιώτου)
Dream a little dream of me (του Αντώνη Κόκκινου)
Κορνηλία (της Έλενας Καζαντζίδη)
Ελευθέρας βοσκής (του Γιάννη Καρκανέβατου)
Το τρένο του τρόμου (του Γρηγόρη Μυλωνά)
Η ζωή είναι στον δρόμο (της Έλενας Καζαντζίδη)
Ο γέρος και η μοναξιά (της Έλενας Καζαντζίδη)

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Βιβή Κόκκα στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Πώς προέκυψε ο ρόλος σας στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»;

Ο κ. Μπέζος με είχε δει να παίζω στο θέατρο κι έτσι όταν «έπεσε» το όνομά μου στο τραπέζι για τον ρόλο της Βίκυς, με τη σύμφωνη γνώμη του σκηνοθέτη μας, του Αντρέα Μορφονιού, με επέλεξαν για τον ρόλο. Είχα μεγάλη θεατρική εμπειρία, αλλά ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση. Όταν ήρθε η πρόταση για το «Ευτυχισμένοι Μαζί», το όνομα του Γιάννη Μπέζου ήταν για μένα εγγύηση ποιότητας και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα τη δουλειά. Και φυσικά δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ 2022: Αυτό είναι το γιορτινό χρώμα που κάνει θραύση φέτος και δεν είναι το κόκκινο

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η Βιβή Κόκκα

Κατά πόσο η σειρά σας βοήθησε στην μετέπειτα πορεία σας;

Όσον αφορά την πορεία μου σαν ηθοποιό, νομίζω καθόλου! Όταν έκανα τα γυρίσματα, έπαθα την τρίτη μου υπερκόπωση και μπήκα στο νοσοκομείο. Εκείνη την εποχή δούλευα στο θέατρο, έπαιζα στην τηλεόραση, σκηνοθετούσα μια μουσική παράσταση στο «Τρένο στο Ρουφ», δίδασκα και σκηνοθετούσα μια θεατρική ομάδα. Κάποια στιγμή απλά κατέρρευσα. Στο νοσοκομείο σκεφτόμουν ότι κάτι δεν κάνω καλά στη ζωή μου. Δεν ήταν δυνατόν ξανά και ξανά να εξαντλώ σε τέτοιο βαθμό τον οργανισμό μου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου, όταν βγω, να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έτσι, έχοντας αυτή την πρόθεση, μια σειρά από συγκυρίες έφεραν στη ζωή μου τις εναλλακτικές θεραπείες. Ξεκίνησα από θεραπευόμενη και κατέληξα θεραπεύτρια! Το κομμάτι της υποκριτικής είχε μπει πια σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές μου. Άρχισα να αρνούμαι προτάσεις και «έπεσα με τα μούτρα» στις σπουδές και στην εφαρμογή των εναλλακτικών θεραπειών. Αυτό όμως που μου προσέφερε η σειρά, ήταν η κάλυψη της ματαιοδοξίας της αναγνωρισιμότητας που έχει κάθε ηθοποιός και η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο. Και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, γιατί δεν άφησα πίσω μου αυτό το επάγγελμα με απωθημένα και ανεκπλήρωτα όνειρα.

Η Βίβή Κοκκά άφησε πίσω της την υποκριτική και πλέον εργάζεται ως ενεργειακή θεραπεύτρια, ενώ 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς “Ευτυχισμένοι Μαζί“, παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα.

Βιβή Κόκκα σήμερα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: