Οικονομολόγος και κούκλος, απεχθάνεται τη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο γιος της Μπαλανίκα από τον γάμο της με τον Κακέτση

December 27, 2022

Οικονομολόγος και κούκλος, απεχθάνεται τη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο γιος της Μπαλανίκα από τον γάμο της με τον Κακέτση


Διαφ.



Η Κατιάνα Μπαλανίκα έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο θρυλικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το υποκριτικό της ταλέντο. Την απολαύσαμε στο “Όλα στον αέρα” και σε πολλά άλλα σίριαλ αλλά αυτά που την έκαναν να φτάσει στην κορυφή είναι το Ντόλτσε Βίτα που έκανε την θρυλική Σάσα και οι Σαββατογεννημένες που έκανε την καλή αλλά στριφνή καθηγήτρια Καίτη!

Ο γιος της Κατιάνας Μπαλανίκα

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον κούκλο γιο που απέκτησε με το Στηβ Κακέτση, συνεχίστε να διαβάζετε! Η Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξε πολλά χρόνια σε σχέση με το γνωστό καλλιτέχνη, Γιώργο Μαρίνο. Στη συνέχεια, γνώρισε τον επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση και το 1975 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ασημάκης, ωστόσο το ζευγάρι χώρισε το 2000.

Ο Μάκης Κακέτσης είναι οικονομολόγος και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια. Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε το 2012 τη Μαρία Κοσμπέογλου στο νησάκι Βίδο στην Κέρκυρα και το 2013 απέκτησαν την κόρη τους, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού. «Πάντρεψα το παιδί μου τον μοναχογιό μου και ακόμα κλαίω! Θυμάμαι ότι ήρθε στο κόσμο πρόωρα,ήταν μόλις 6 μηνών. Ζύγιζε 1 κιλό και 150 γραμμάρια. Τρείς μήνες τον βλεπαμε με την Κατιάνα, μόνο στην θερμοκοιτίδα.Του είχαμε αγοράσει ρουχαλάκια, το μικρότερο νούμερο και του ήταν μεγάλα. Και το Σάββατο, που παντρεύτηκε, τον κοίταζα να στέκεται στην εκκλησία κρατώντας στα χεράκια του την ανθοδέσμη ντυμένος γαμπρός και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Γι’ αυτό ήμουν τόσο συγκινημένος. Και πιο πολύ χάρηκα, που έκανε τον γάμο στην Κέρκυρα. Ηταν “δώρο” στην μητέρα του που κατάγεται απο το νησί και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία!», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Στηβ Κακέτσης.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση τους


Πηγή

Διαβάστε επίσης: