«Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουν…»: Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για Βανδή – Μπισμπίκη κι ο… γάμος

March 8, 2023

«Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουν…»: Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για Βανδή – Μπισμπίκη κι ο… γάμος


Διαφ.

Η Μπέσσυ Αργυράκη σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.



Η Μπέσσυ Αργυράκη επικροτεί τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια για τον έρωτα «είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι» και αναφερόμενη στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι συχνά εκφράζουν και δημόσια τον έρωτά τους, επεσήμανε «δεν υπάρχει λόγος να τον κρύβουν. Ας κάνουν αυτό που νιώθουν κι οι υπόλοιποι εμείς, ας το αντιληφθούμε όπως θέλουμε και για τους λόγους που νομίζουμε».

Και πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη «κάπου διάβασα ότι παντρεύονται κιόλας. Σήμερα κοίταζα το Internet και κάπου διάβασα ότι κάποιος έγραψε κάτι τέτοιο. Το θυμάμαι καλά; Ήμουν κουρασμένη και δεν το διάβασα καλά κι ήταν για άλλο ζευγάρι; Θα δείξει παιδιά».

Η άποψη της Μπέσσυς Αργυράκη για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ερωτηθείσα για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι αποφάσισαν να τραγουδήσουν λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, σημείωσε «ο καθένας μπορεί να το βλέπει όπως θέλει. Νομίζω ότι και κάποιοι καλλιτέχνες τραγούδησαν και τα έσοδα δόθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας, όπως η Πάολα. Κάποιοι έπρεπε να τραγουδήσουν, γιατί οι λογαριασμοί τρέχουν. Κι εγώ έχανα τη μανούλα μου, αλλά έπρεπε να πάω να τραγουδήσω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: