«Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με εξέθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είμαι απογοητευμένη» λέει με δάκρυα στα μάτια

March 10, 2023

«Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με εξέθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είμαι απογοητευμένη» λέει με δάκρυα στα μάτια


Διαφ.

Την απογοήτευσή της για την φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εξέφρασε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή «Πρωινό μας».Αφορμή στάθηκε μία δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor. Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου βούρκωσε όσο μιλούσε για αυτό.

«Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος, έχει έρθει εδώ για να μας ανακατεύει. Είναι ένας κάκιστος διπλωμάτης. Είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.


Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε τα εξής: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρυδίκη, γιατί θέλω να συζητήσω πρώτα μαζί της πριν τοποθετηθώ σε κάτι. Μπορεί να μην τοποθετηθώ και ποτέ, γιατί δεν θέλω να λέω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου και να κάτσω να κράζω τη φίλη μου ό,τι και αν έχει συμβεί και ό,τι και αν έχει κάνει. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Δεν έχει κάτσει ποτέ να γνωρίσει τον Σπύρο. Δεν τον κρίνει επειδή τον ξέρει στην έξω ζωή του. Απλά δεν τον συμπαθεί.

Μου είχε πει ότι όταν μπει στο παιχνίδι δεν θα με εκθέσει και δεν θα ασχοληθεί με τον σύντροφό μου, για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Τώρα με πλήγωσε. Δεν θέλω να τα πω στην τηλεόραση. Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Σπύρος. Αν καθόταν να φάει ένα φαγητό μαζί του, θα ήξερε και εκείνη, αλλά είναι προκατειλημμένη.

Αισθάνομαι απογοητευμένη από την φίλη μου. Δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση. Δεν μου άρεσε αυτό. Δυστυχώς είμαι στο γυαλί λόγω του Survivor και εκτίθεμαι, δεν μου αρέσει αυτό. Στα social media προσέχω τι δείχνω. Δεν δείχνω τα προβλήματα στο σπίτι μου, τα προβλήματα με τις φίλες μου, που έχει όλος ο κόσμος. Δεν είναι όλοι τέλειοι. Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευρυδίκη».


Πηγή