«Αντιδρώ αμέσως σε αυτόν…»: Η αδερφή του Μαρτίκα απαντά στην Αντωνά για τη βίλα με την πισίνα & τα 10 δωμάτια

March 19, 2023

«Αντιδρώ αμέσως σε αυτόν…»: Η αδερφή του Μαρτίκα απαντά στην Αντωνά για τη βίλα με την πισίνα & τα 10 δωμάτια


Διαφ.

Η Μαρία Αντωνά σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Happy Day”, αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας διαθέτει βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα και η αδερφή του δίνει τις δικές της απαντήσεις στη δημοσιογράφο.



Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά για τη βίλα που διαθέτει ο Σπύρος Μαρτίκας

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” υπογράμμισε στο “Happy Day”, πριν λίγες ημέρες, «από ό,τι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας».

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα διαψεύδει τη Μαρία Αντωνά

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα, μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου», επεσήμανε «δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ, δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια. Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: