Σούσουρο με τον νικητή του Τζόκερ: 3,4 εκατομμύρια ευρώ ψάχνουν κάποιον να τα πάρει αλλά είναι άφαντος

April 25, 2023

Σούσουρο με τον νικητή του Τζόκερ: 3,4 εκατομμύρια ευρώ ψάχνουν κάποιον να τα πάρει αλλά είναι άφαντος


Διαφ.

Χθες το βράδυ έγινε η κλήρωση του τζοκερ μετά από συνεχόμενα τζακ ποτ και ένας υπερτυχερός ξύπνησε σήμερα εκατομμυριούχος.. Για την ακρίβεια κέρδισε 3,4 εκατ ευρώ που μετά την εφορία θα πάρει κάτι περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια ευρώ και η ζωή του άλλαξε για πάντα καθώς φτάνουν για μια ζωή….



Ένα δελτίο τζόκερ αξίας 0.50 ευρώ άλλαξε τη ζωή του για πάντα

Το τυχερό δελτίο του Τζόκερ συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Συκούριο της Λάρισας. Και όλοι στο Συκούριο ψάχνουν τον συγχωριανό τους για να τον συγχαρούν και προσπαθούν να μαντέψουν ποιος μπορεί να είναι.

Μάλιστα, ο τυχερός δεν χρειάστηκε να ξοδέψει περισσότερο από 0,50 ευρώ, παίζοντας μία και μόνο στήλη, όπως ανέφερε και ο ιδιοκτήτης του πρακατορείου κ. Γ. Χατζηλαδάς.

Ποιος είναι ο χθεσινός υπερτυχερός του τζόκερ

Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, ενώ στο Συκούριο όλοι προσπαθούν να μαντέψουν ποιος είναι ο συγωριανός τους που η τύχη του χαμογέλασε τόσο απλόχερα.

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Συκούριο της Λάρισας, μετά τη χθεσινή κλήρωση που έδωσε έναν… χρυσό νικητή που παίρνει 3,4 εκ. ευρώ.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κ. Γιάννης Χατζηλαδάς τόνισε πως ο τυχερός ή η τυχερή δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

Δείτε τι είπε ο κ. Χατζηλαδάς:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: