Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ απ’την κορφή μέχρι τα νύχια: Η Φαίη Σκορδά τίμησε τον Βασίλη Ζούλια σαν γαλαζοαίματη

April 27, 2024

Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ απ’την κορφή μέχρι τα νύχια: Η Φαίη Σκορδά τίμησε τον Βασίλη Ζούλια σαν γαλαζοαίματη


Διαφ.

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας, της Athens Fashion Week 2024, που ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου ολοκληρώθηκε, Τετάρτη 24 Απριλίου, η Φαίη Σκορδά έγινε θέαμα, επέλεξε μια τσάντα αξίας 1.450 ευρώ και ένα κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο αποτελεί κομμάτι της βασικής γκαρνταρόμπας πολλών γυναικών. Η ίδια, λάτρης της μόδας, διαθέτει ιδιαίτερο γούστο και η συγκεκριμένη της εμφάνιση απέδειξε για άλλη μια φορά την κομψότητά της.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε έναν διαχρονικό φάκελο από τον οίκο Yves Saint Laurent, σε μικρό μέγεθος και μαύρο χρώμα, με μια χρυσή αλυσίδα, ο οποίος ανέρχεται περίπου στα 1.450 ευρώ. Αναμφίβολα, αυτή η συγκεκριμένη τσάντα αποτελεί το αντικείμενο πόθου για πολλές γυναίκες!

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μαύρες μυτερές γόβες, διακριτικά κοσμήματα και εντυπωσιακό μακιγιάζ και χτένισμα.

Επιπλέον, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η παρουσιάστρια του «Fay’s Time»: «Ήδη έχω επιλέξει κάποια κομμάτια. Ο Βασίλης Ζούλιας πρωτοτύπησε ξανά. Λατρεύω τα ρούχα του και τα προτιμώ και τα επιλέγω και στις καθημερινές μου εμφανίσεις, όταν έχω κάπου να πάω, αλλά και στην εκπομπή. Τον αγαπώ και σαν άνθρωπο πάρα πολύ. Και τον Περικλή (Κονδυλάτο). Για ακόμα μία φορά, έδωσαν ένα πολύ ωραίο feeling», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις της παρουσιάστριας:

Η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στις VIP θέσεις, συνοδευόμενη από τη Μιμή Ντενίση, τον Λάκη Γαβαλά και την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Φαίη Σκορδά

Στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, στον κινηματογράφο Ίρις στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παραβρέθηκε, την συνόδευσε ο συνεργάτης της, Άγγελος Βουράκης.

Η 34η εβδομάδα μόδας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων δημιουργιών του οίκου Vassilis Zoulias και της νέας του συλλογής pret-a-porter με τίτλο Film Noir για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-2025. Οι εντυπωσιακές δημιουργίες του ελληνικού σχεδιαστή συνοδεύτηκαν από τα κοσμήματα του Pericles Kondylatos, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη λάμψη στην επίδειξη.

Φαίη Σκορδά

Γραμμωμένα πόδια, παπούτσια χορού και φόρεμα μπαλέτου: Αλλάζει καριέρα η Φαίη Σκορδά… γίνεται χορεύτρια;

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει πολύ τον χορό και έχει ξεκινήσει μαθήματα σε σχολή χορού στην Κηφισιά, η οποία βρίσκεται κοντά στο νέο σπίτι που μένει με τους γιους της.

Η νέα φωτογραφία από τον χορό που ανάρτησε η Φαίη Σκορδά

Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media, στην οποία κάθεται μπροστά στον καθρέφτη, φορά ένα μαύρο φόρεμα και ειδικά παπούτσια χορού, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα.

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία της συγκέντρωσε αμέτρητα likes, ενώ βροχή “έπεσαν” και τα θετικά σχόλια.

Τα μαθήματα χορού της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά χορός


Πηγή

Διαβάστε επίσης: