Είχε αυτοκτονήσει με καραμπίνα ο γιος του: Νεκρός σε τροχαίο ο Αντώνης Τυφεκίογλου, το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

May 9, 2024

Είχε αυτοκτονήσει με καραμπίνα ο γιος του: Νεκρός σε τροχαίο ο Αντώνης Τυφεκίογλου, το τραγικό παιχνίδι της μοίρας


Διαφ.

Τραγικό περιστατικό συνέβη χθες απόγευμα στη Νέα Δημητριάδα, όπου ένας 55χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του σε ατύχημα. Ο άτυχος, Αντώνης Τυφεκίογλου, πέθανε ακαριαία όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη από την πορεία της (υπό των οδών Φιλιππίδου με Ρήγα Φεραίου), μέχρι στιγμής για άγνωστο λόγο, και έπεσε στο οδόστρωμα, χτυπώντας θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 55χρονος δεν φορούσε κράνος, γεγονός που αποδείχτηκε μοιραίο. Διερχόμενοι οδηγοί και περιπατητές ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Τυφεκίογλου ήταν πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν στο καφέ «Ίσαλος». Είχε υποστεί τον χαμό του γιου του Ηλία, το 2014, (ο νέος είχε δώσει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα) πράγμα που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Ήταν επίσης φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου και οργανωμένος στον σύνδεσμο της ομάδας.

Η Τροχαία Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή και αναλύσεις αίματος.

Δείτε το σημείο του ατυχήματος:

Η ανάρτηση της κόρης του:

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η κόρη του 55χρονου που χθες έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

«Καλό παράδεισο ΜΠΑΜΠΑ θα μου λείψεις πολύ θα μου λείψουν οι τσακωμοί μας ή τρελά σου τα πάντα που μόλις σήκωνες το τηλέφωνο αυτή η κουβέντα σου ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΎ….σε ευχαριστώ για όλα ΠΑΤΕΡΑ να δώσεις πολλά φιλιά στον αδερφό μου και στην πεθερά μου που σε αγαπούσε πολύ τώρα θα είστε όλοι εκεί παρέα να μας προσέχετε..!!!!!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: