«Πέρασα αρκετά δύσκολα στην εγκυμοσύνη, έπαθα αποκόλληση»: Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Φουρέιρα

May 15, 2023

«Πέρασα αρκετά δύσκολα στην εγκυμοσύνη, έπαθα αποκόλληση»: Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Φουρέιρα


Διαφ.

Την ημέρα της μητέρας γιόρτασε για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα, που έφερε στον κόσμο τον γιο της πριν από τρεις περίπου μήνες.



Μάλιστα, λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της το περσινό καλοκαίρι, γεγονός που εξομολογήθηκε αργότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue.

«Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα στον δημοσιογράφο Βλάσση Κωστούρο.

Τρεισήμισι μήνες μετά και με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας, η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε φωτογραφίες με το μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά «Happy Mother’s Day».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας έσπευσαν να της ευχηθούν στα σχόλια της δημοσίευσης, μεταξύ των οποίων η Ιωάννα Τούνη, η Άντα Λιβιτσάνου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Andrew Lambrou.

Σημειώνεται πως η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη προαναγγείλει την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα με νέα καλοκαιρινή περιοδεία, η οποία ξεκινά στις 27 Μαΐου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: