Δήμητρα Κωστάκη: Ο διάσημος 1ος σύζυγος, η απόρριψη, η αλλαγή καριέρας, η νέα δουλειά & ο χαμός που δεν ξεπερνιέται

May 19, 2023

Δήμητρα Κωστάκη: Ο διάσημος 1ος σύζυγος, η απόρριψη, η αλλαγή καριέρας, η νέα δουλειά & ο χαμός που δεν ξεπερνιέται


Διαφ.

Η Δήμητρα Κωστάκη υπήρξε ένα από τα ομορφότερα μοντέλα των 90ς που μεσουρανούσε στις πασαρέλες. Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο μόντελινγκ και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.



Της: Έπη Τρίμη

Η ίδια είχε πει για τις δουλειές που θυμάται με αγάπη: «Από τις συνεργασίες μου ξεχωρίζω αυτές με τον Valentino, Moschino, Roberto Cavalli, τη συμμετοχή μου στο θέατρο τέχνης Καρόλου Κουν και την εκπομπή «Γάτες».

Η απόρριψη

«Στην Ελλάδα τα πρώτα τρία χρονιά δεν δούλευα καθόλου γιατί δεν τους άρεσα. Αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό, γιατί διαφορετικά είπα πως θα σταματήσω από το μόντελινγκ», ανέφερε η Δήμητρα Κωστάκη.

«Από τα πρώτα κάστινγκ που έκανα στο εξωτερικό ήταν με τον οίκο Moschino. Σε μισή ώρα με είχαν κλείσει για το σόου. Ο οίκος Valentino με έκλεισε βλέποντάς με να κάνω πρόβα για άλλο σχεδιαστή, στην piazza di spagna, νόμιζα ότι μου έκαναν πλακά», αποκάλυψε το μοντέλο. Σε άλλη της συνέντευξη η Δήμητρα Κωστάκη είχε πει το εξής: «Είχα πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά επένδυα πολύ στη δουλειά μου. Θα πήγαινα για κάστινγκς Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, με δικά μου έξοδα για να κλείσω μια καλή δουλειά. Πλήρωνα εισιτήρια και ξενοδοχεία που ήταν πανάκριβα. Και κυνηγούσα περισσότερο δουλειές με πρεστίζ παρά εμπορικές. Επίσης κρατούσαν πολύ μεγάλα ποσοστά τα γραφεία – τελικά μου έμενε το 40% από την αρχική αμοιβή μου. Έβγαλα χρήματα, αλλά όχι τόσα ώστε να πω ότι εξασφαλίστηκα, παρόλο που μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό ήμουν καλοπληρωμένη και στην Ελλάδα. Ξαφνικά, με αγάπησαν πολύ, με ζητούσαν, έλεγαν “είσαι θεά, μοναδική”, ενώ πριν λίγο καιρό με έλεγαν λαϊκή και δεύτερη. Τότε όμως απαιτούσα και γω πολύ καλές αμοιβές και μου τις έδιναν. Γιατί το έβλεπα απολύτως επαγγελματικά το modeling. Είχα νοοτροπία εξωτερικού. Δεν είχα καμία σχέση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, τα κοσμικά, τους celebrities, δεν ήθελα ποτέ να γίνω θέμα στα περιοδικά για τη ζωή μου».

«Δεν αποδέχομαι τον τίτλο «International Top Model», γιατί πρέπει να είσαι γνωστή παγκοσμίως. Είμαι ένα καλό μοντέλο των 90’s», δήλωσε για τον εαυτό της το πρώην μοντέλο. Η Δήμητρα Κωστάκη είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Ο κόσμος που ασχολείται με το μόντελινγκ αγαπάει τη δημοσιότητα, αλλά ένα μοντέλο που είναι πετυχημένο δεν χρειάζεται να είναι σελέμπριτι».

«Ένα μοντέλο που θεωρώ πως είναι συγκλονιστική αλλά δεν την ξέρει κάνεις στην Ελλάδα πάρα την τρομερή της καριέρα, είναι η Ροζάνα Γεωργίου», είπε για το μοντέλο που θαυμάζει.

Οι λόγοι που σταμάτησε να εργάζεται ως μοντέλο

«Σταμάτησα στα 26 μου το μόντελινγκ, γιατί δεν μου άρεσε άλλο αυτή η δουλειά. Δεν μου άρεσε η απόρριψη που υπήρχε παρότι είχα πέτυχει αρκετά, το κύκλωμα, που έπρεπε να είμαι αρεστή και να τα πηγαίνω καλά με όλους», ανέφερε για την απόφαση της να αποσυρθεί από το χώρο της μόδας.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Κωστάκη είπε: «Έχασα πολλές δουλείες, ενώ ήταν κλεισμένες γιατί προωθούσαν άλλες κοπέλες από το πρακτορείο και επειδή δεν έκανα σχέσεις με τους μάνατζερ». «Ένα βραδύ είπα «τέλος» με το μόντελινγκ και άλλαξα και το κινητό μου για να μην με βρίσκει κάνεις. Ήθελα να κάνω οικογένεια».

Σε άλλη της συνέντευξη είπε: «Όταν ένιωσα ότι έκανα όσα ήθελα να κάνω κατάλαβα ότι δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο. Είμαι από άλλη ιστορία σαν χαρακτήρας. Κι επειδή ήθελα να κάνω οικογένεια αποφάσισα να αφιερωθώ σε αυτό. Με συνοπτικές διαδικασίες τα σταμάτησα όλα. Ήθελα να σταματήσω. Μια δεκαετία μετά κατάλαβα πόσο με βοήθησε αυτή η παύση να ηρεμήσω. Βέβαια, όταν πια μεγάλωσαν τα παιδιά μου, ήθελα να επανέλθω, να κάνω πράγματα, αλλά τότε με είχαν ξεχάσει».

Ο πρώτος γάμος, το διαζύγιο και η ευτυχισμένη οικογένεια

Η Δήμητρα Κωστάκη μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε: «Ο πρώτος μου σύζυγος, Ηλίας Ζάρμπαλης, με είδε στα καλλιστεία του Ant1. Ήθελε να με γνωρίσει, με έκλεινε συνέχεια σε δουλείες και προέκυψε το ειδύλλιο και μείναμε μαζί 11 χρόνια. Χωρίσαμε και μετά από 3 μήνες, γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, επίσης Ηλία. Παντρεύτηκα ξανά και έκανα και τρίτο παιδί», ανέφερε για τους δύο συζύγους της και τα τρία της παιδιά.

Με τον δεύτερο σύζυγό της, Ηλία Τσιώλη, είναι μαζί 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί  έναν γιο, τον Πέτρο. Σε παλιότερη συνέντευξή της η Δήμητρα Κωστάκη είχε πει για τον σύζυγό της: «Ο Ηλίας είναι στρατιωτικός. Όταν με γνώρισε, μάλιστα, δεν ήξερε ποια είμαι. Με είχε δει ένα βράδυ έξω και ήρθε και μου μίλησε. Θυμάμαι του είχα πει, “χαίρω πολύ Δήμητρα, έχω δύο παιδιά”. Είχαν περάσει μόνο 3 μήνες από τότε που είχα χωρίσει».

Η πτώχευση του Ηλία Ζάρμπαλη

«Μετά την πτώχευση του Ηλία (σ.σ. Ζάρμπαλη), όταν έκλεισε και το τελευταίο salon στο Κολωνάκι ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες, χωρίς κανένας να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω χωρίσει εδώ και 12 χρόνια. Έκτοτε έχουμε μια πολύ τυπική σχέση, για τα παιδιά μας. Γράφτηκε πως μετά το διαζύγιο απαίτησα και πήρα τα κομμωτήριά του. Δεν πήρα ποτέ τίποτα από τον Ηλία. Από το 2004 που χωρίσαμε του παραχώρησα οικειοθελώς το μερίδιό μου, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση, ενώ μέχρι το 2012 δούλευα στην εταιρεία ως μισθωτή υπάλληλος κι αυτό γιατί ονειρευόμουν πως ότι φτιάξαμε μαζί θα μείνει στα παιδιά. Συνέταιρος στην επιχείρηση υπήρξα όταν ήμασταν παντρεμένοι και μόνο για 2 χρόνια και από εκείνη την εποχή το μόνο που μου έμεινε είναι οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας. Δεν θέλω, λοιπόν, να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Έβλεπα τα λάθη που γίνονταν στην επιχείρηση, αλλά δεν είχα καμία δικαιοδοσία να κάνω το παραμικρό, έτσι έφυγα το 2012 γιατί είπα “δεν θα αντέξω να ζήσω την κατάρρευση, θα πεθάνω. Αν γίνει ας τη μάθω από τις εφημερίδες”», αναφέρει, παραδεχόμενη πως από τότε που ο πρώην σύζυγός της έφυγε στις ΗΠΑ για να ανοίξει ένα κομμωτήριο στην 5η λεωφόρο δεν έχουν επαφές. «Ο Ηλίας μπορεί να μην ήταν καλός επιχειρηματίας, αλλά είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος κομμωτής, ίσως ο καλύτερος που έχει υπάρξει στη χώρα. Όσο δουλεύαμε μαζί κάναμε έναν πολύ δυνατό συνδυασμό. Αυτός είχε χάρισμα στην κομμωτική, εγώ πάλι πέρα του ότι ήμουν πολύ οργανωτική, ήμουν και ένα διάσημο μοντέλο, κάτι που έφερε πολύ κόσμο στο μαγαζί. Έκανα και τρελά πράγματα στα μαλλιά μου, κάθε σεζόν άλλαζα λουκ, κι αυτό δημιουργούσε μόδα. Τα έκανα κόκκινα; Ερχόταν ο κόσμος με τις φωτογραφίες μου και ζητούσε το χρώμα. Τα έκοβα κοντά; Από την Κορομηλά μέχρι την Τουτουνζή όλες τόλμησαν το κοντό, μέχρι και η Φιλίππα Μάθιους, αγαπημένη φίλη μου, κούρεψε τα μαλλιά της που δεν τα είχε ξανακόψει ποτέ. Ξεκινήσαμε με ένα μαγαζί και τη 10ετία που ήμασταν ζευγάρι η επιχείρηση απογειώθηκε. Μετά άρχισαν τα προβλήματα», εξήγησε η Δήμητρα Κωστάκη.

Η αλλαγή καριέρας

Η Δήμητρα Κωστάκη δεν εργάστηκε μόνο με στο χώρο της μόδας, άλλα εργάστηκε και σε άλλα αντικείμενα. Συγκεκριμένα είπε: «Από όταν σταμάτησα το μόντελινγκ μέχρι το 2012 δούλεψα ως υπεύθυνη στα κομμωτήρια του πρώην συζύγου μου. Επειδή βαρέθηκα να κάθομαι, ξεκίνησα σεμινάρια φωτογραφίας και πρόπερσι έβγαλα το πρώτο μου φωτογραφικό λεύκωμα».

Η απώλεια που την συγκλόνισε

«Δεν είμαι καλά, γιατί «έφυγε» ξαφνικά η μητέρα μου. Δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ αυτή η απώλεια» είπε η Δήμητρα Κωστάκη συγκλονίζοντας τους πάντες.

Ας ελπίσουμε να το ξεπεράσει και να είναι ευτυχισμένη…!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: