Δεν το πήρε ψύχραιμα: Οπαδός του Ολυμπιακού άναψε το τζάκι εν μέσω καύσωνα για να κάψει τη φανέλα του Σλούκα

July 8, 2023

Δεν το πήρε ψύχραιμα: Οπαδός του Ολυμπιακού άναψε το τζάκι εν μέσω καύσωνα για να κάψει τη φανέλα του Σλούκα


Διαφ.

Ολυμπιακός: Έντονος εκνευρισμός στους οπαδούς με την μεταγραφή του Σλούκα

Είναι γεγονός πως η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στον Ολυμπιακό. Όμως ένας φίλος της ομάδας «το απογείωσε».

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ώρες, ο Κώστας Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, μία από τις μεγαλύτερες βόμβες της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ έσκασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7), με τον διεθνή πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να λέει το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τριετές συμβόλαιο. Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας εκνευρίστηκαν με αυτή την απόφαση, ωστόσο μια αντίδραση έγινε viral.

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός του Ολυμπιακού δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, στο οποίο διακρίνεται το κάψιμο της φανέλας του Σλούκα.

Μπορεί να έχουμε φτάσει Ιούλιο και οι ζέστες να έχουν μπει για τα καλά, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον φίλαθλο των Πειραιωτών να ανάψει το τζάκι και να κάψει τη φανέλα του 33χρονου γκαρντ. Όπως είναι λογικό, το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι έγινε αμέσως viral.

Το TikTok οπαδού του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Σλούκα

@dennis_pettas #σλουκας #sloukas #sloukasmagic #panathinaikos #osfp #gate7 ♬ πρωτότυπος ήχος – dennis_pettas


Πηγή

Διαβάστε επίσης: