Σούσουρο με την καταγγελία της Κλέλιας Ρένεση: Το ατύχημα στη Γαύδο & ο γιατρός που δεν είχε κλειδί να μπει στο ιατρείο

August 7, 2023

Σούσουρο με την καταγγελία της Κλέλιας Ρένεση: Το ατύχημα στη Γαύδο & ο γιατρός που δεν είχε κλειδί να μπει στο ιατρείο


Διαφ.

Στην Γαύδο απολαμβάνει τις διακοπές της και το φετινό καλοκαίρι η Κλέλια Ρένεση. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σήμερα είχε ένα ατύχημα, όταν έπεσε μαγειρικό λάδι στο πόδι της και κάηκε, με συνέπεια να πρέπει να πάει στο ιατρικό κέντρο. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν και τόσο καλά…

Η καταγγελία της Κλέλιας Ρένεση για το ιατρικό κέντρο Γαύδου

Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση κατήγγειλε μέσα από τα Instagram Stories της πως ενώ βρήκε τον γιατρό του νησιού δεν μπορούν να μπουν μέσα στο ιατρείο καθώς δεν έχουν… κλειδί!

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι!

Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους» κατήγγειλε η Κλέλια Ρένεση.

Λίγο αργότερα, η Κλέλια Ρένεση κατάφερε να μπει στο ιατρείο και να της περιποιηθούν το έγκαυμα, τονίζοντας πως «Εδώ καταλαβαίνετε οι ελλείψεις είναι φοβερές, όχι μόνο δεν υπάρχουν αντιβιώσεις δεν υπάρχουν και τα βασικά φάρμακα».

Δείτε όσα κατήγγειλε η Κλέλια Ρένεση:


Πηγή