Συγκλονίζει ο Ορέστης Τζιόβας: «Θα φύγουν από τη χώρα έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»

August 7, 2023

Συγκλονίζει ο Ορέστης Τζιόβας: «Θα φύγουν από τη χώρα έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»


Διαφ.

Ένα ζευγάρι τουριστών από την Ιταλία αποφάσισαν να επισκεφθούν τη χώρα μας μαζί με τα αγαπημένα τους σκυλάκια. Ωστόσο αυτό που έζησαν δεν περιγράφεται καθώς στο νησάκι Σαπιέντζα, κοντά στην Μεθώνη στο οποίο απολάμβαναν τις διακοπές τους τα 2 σκυλάκια τους βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλες.

Την φρικιαστική είδηση την έφερε στο προσκήνιο και ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μέσα από μια αναδημοσίεση.

Ορέστης Τζιόβας: «Θα φύγουν από την χώρα έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»

Ο γνωστός ηθοποιός αναδημοσίευσε την ανάρτηση κάποιου, δείχνοντας τι συνέβη σε ένα νησί κοντά στη Μεθώνη. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως στο νησί υπήρχαν φόλες παντού, με αποτέλεσμα τα σκυλιά των τουριστών να πεθάνουν, παρά τη μάχη που έδωσαν στο νοσοκομείο.

«Ιταλοί τουρίστες επισκέφτηκαν την χώρα μας με τα δυο σκυλιά τους. Βρέθηκαν στην Σαπιέντζα, σε ένα μικρό νησάκι κοντά στην Μεθώνη, τέρμα Θεού που λένε. Εκεί που θα περίμεναν να βρουν γαλήνη, βρήκαν την κόλαση γιατί στο νησί υπήρχαν φόλες και τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν.

Μέσα στον απόλυτο πανικό και αναζητώντας βοήθεια κι ενώ τα σκυλιά τους χαροπάλευαν, τα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πύλου, όπου και πέθαναν.

Οι άνθρωποι αυτοί θα φύγουν από την χώρα μας έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη. Το προκαλούμε και το επιτρέπουμε να συμβαίνει. *Η φωτογραφία είναι του κύριου Κ.Δ., αλλά επειδή έχουν γραφτεί ύβρεις στο post, την “έκλεψα” για να κυκλοφορήσει χωρίς αυτές, καθώς νομίζω είναι σημαντικό να μαθευτεί η ιστορία» έγραψε ο Ορέστης Τζιόβας.

Η δημοσίευσή του στο Instagram

Ενώ και η Εριέττα Κούρκουλου, αναδημοσίευσε την ανάρτηση επισημαίνοντας και το γεγονός πως δεν μπορούσαν να τα μεταφέρουν πίσω αεροπορικώς… γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα έρθουν συγγενείς τους οδικώς γιατί αλλιώς δεν μπορούσαν να πάρουν τα σκυλάκια τους μαζί να τα θάψουν. Τους είπαν ότι αεροπορικώς δεν στέλνουμε νεκρά ζώα…».


Πηγή