“Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος”

August 24, 2023

“Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος”


Διαφ.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί ο γνωστός ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο στην εφημερίδα OnTime και αγγίζει θέματα όπως η μαφία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τους «Αραχτούς και λάιτ» με μία άκρως εξομολογητική διάθεση εκμυστηρεύεται στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και στην εφημερίδα OnTime για τον σκοτεινό κόσμο της ιταλικής μαφίας αλλά και για τις προσωπικές του σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Αννίτα Πάνια.

«Έχω μαφιόζους θείους, κάτι που δεν ήξερα, αλλά το έμαθα σε μεγάλη ηλικία.»

Ο Φράνκο Αλφόνσο, όταν ερωτήθηκε για την σχέση του με την μαφία, απαντά πως έχει συγγενείς από την πλευρά του πατέρα του στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, εξομολογείται: «Έχω μαφιόζους θείους, κάτι που δεν ήξερα, αλλά το έμαθα σε μεγάλη ηλικία. Μικρός, όταν πήγαινα στο Μιλάνο με τον πατέρα μου, ήταν ο τζίο Έντζο, 300 κιλά, μας έπαιρνε και πίσω από το αυτοκίνητό του ήταν κάτι τύποι που μας πήγαιναν συνοδεία με αυτοκίνητα, κοντοί με καμπαρντίνες, όπου βγαίναμε για ψώνια αλλά εγώ, παιδάκι τότε, δεν καταλάβαινα».

Οι σχέσεις του ηθοποιού με την Αννίτα Πάνια

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια, εκείνος δήλωσε: «Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, γενικά είμαι μονογαμικός άνθρωπος, μακροχρόνιες σχέσεις είχα στη ζωή μου. Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια.

Τώρα μιλήσαμε, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, της έκανα ένα διαφημιστικό για μια σειρά καλλυντικών που κάνει, κάποια γυρίσματα. Η Αννίτα είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει. Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί κάποια χρόνια της ζωής μου με πολλή αγάπη.

Φυσικά τη νοιάζομαι και την αγαπώ, όπως όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχετιστεί. Κατά καιρούς δεν μιλάγαμε, μετά μιλούσαμε. Τυχαίνει, οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε διάφορα.

Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να έρθει να με δει. Είχαμε χωρίσει χρόνια πριν, βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσα και σπούδαζα κινηματογράφο, και μου τηλεφώνησε η Αννίτα και μου είπε: ”Έλα στην Ελλάδα, περνάμε ωραία, μου την πέφτει και ο Καρβέλας.” Ήταν τότε στην αρχή με τον Νίκο, είχαμε χωρίσει τότε.»


Πηγή