“Καλό ταξίδι Βιβή”: Βαρύ πένθος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα η σύζυγός του

August 25, 2023

“Καλό ταξίδι Βιβή”: Βαρύ πένθος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα η σύζυγός του


Διαφ.

Δύσκολες στιγμές περνά ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., Άγγελος Αναστασιάδης καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σύζυγος Βιβή Κηπουρού.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (24.08) δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον πρώην ποδοσφαιριστή και επί σειρά ετών προπονητή της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., Άγγελο Αναστασιάδη. Η σύζυγός του, Βιβή Κηπουρού, η οποία ταλαιπωρήθηκε για αρκετά χρόνια με προβλήματα υγείας, αφήνει την τελευταία της πνοή.

Ο θάνατος της, βυθίζει σε πένθος όχι μόνο τον σύζυγο της αλλά ολόκληρη την «οικογένεια» του Π.Α.Ο.Κ.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλησε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά από γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι..»

Άγγελος Αναστασιάδης

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Όπως είναι λογικό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, δεν πραγματοποίησε το ταξίδι για το Εδιμβούργο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χαρτς (21:45) για τα Play Off του Conference League, καθώς η υγεία της συζύγου του επιβαρυνόταν ραγδαία τα τελευταία 24ωρα.


Πηγή