Βίντεο στο TikTok δείχνει ποιος είναι ο «σωστός» τρόπος να ρίχνεις λάδι στα φαγητά: «Το έκανα τόσα χρόνια λάθος»

August 26, 2023

Βίντεο στο TikTok δείχνει ποιος είναι ο «σωστός» τρόπος να ρίχνεις λάδι στα φαγητά: «Το έκανα τόσα χρόνια λάθος»


Διαφ.

Για ακόμη μια φορά το TikTok προσφέρει χρήσιμα tips, που σε κάνουν να αναθεωρείς μέχρι για τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας.

 

Στην εποχή του TikTok, όπου οι χορευτικές κινήσεις βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο, η πλατφόρμα έχει επίσης γίνει ένας θησαυρός με εκπληκτικά πρακτικές συμβουλές. Ανάμεσα στους διαγωνισμούς χορού και τις τάσεις, πέρυσι εμφανίστηκε ένα κόλπο μαγειρικής.

Ενώ μπορεί να φαίνεται ότι το να ρίχνετε μαγειρικό λάδι θα έπρεπε να είναι κάτι απλό, στην πραγματικότητα είναι μια από εκείνες τις φαινομενικά απλές εργασίες της κουζίνας που μπορεί να οδηγήσουν σε απροσδόκητες διαρροές και ατυχίες.

Στο βίντεο, η influencer αποκαλύπτει ένα απλό αλλά έξυπνο κόλπο που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ρίχνετε λάδι στο μαγείρεμα.Εεπικεντρώνεται γύρω από το συχνά παραγνωρισμένο συστατικό ενός μπουκαλιού λαδιού: την εσωτερική πλαστική σφραγίδα. Συνήθως, όταν ανοίγετε ένα μπουκάλι λάδι, αφαιρείτε το βιδωτό καπάκι και πετάτε την πλαστική σφραγίδα που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Ωστόσο, αυτό το μικρό κομμάτι κρύβει το μυστικό για πιο ελεγχόμενη έκχυση λαδιού.

@chaldomom #tiktokideas #learnedfromtiktok ♬ The Git Up – Blanco Brown

gazzetta 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: