Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όσο ζω εγώ, αυτός δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ στο θέατρο»

September 9, 2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όσο ζω εγώ, αυτός δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ στο θέατρο»


Διαφ.

Πρεμιέρα για την φετινή χρονιά και το ανανεωμένο Στούντιο 4 είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας και ποδαρικό στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης έκανε ο γνωστός ηθοποιός αλλά και για σειρά ετών παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Αυτός, όσο ζω, δεν θα δουλέψει στο θέατρο, είχε πει για μένα»

Ο  πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς  της κρατικής τηλεόρασης «Κάνε ότι κοιμάσαι» η οποία και ανανέωσε για μια νέα σεζόν μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την πιο έντονη συμπεριφορά που δέχθηκε από σκηνοθέτη στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «έχω συναντήσει πολύ αυταρχικούς σκηνοθέτες και δεν μάσαγα τα λόγια μου ποτέ. Υπήρξε άνθρωπος που είπε ότι «αυτός, όσο ζω εγώ, στο ελληνικό θέατρο δεν θα δουλέψει». Δούλεψα βέβαια την επόμενη χρονιά. Δεν τον λέω γιατί δεν ζει πια ο άνθρωπος και δεν θέλω».

«Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Πήγα να κάνουμε πρόβα, τους άρεσε ο τρόπος που διάβαζα και μετά αυτός μου λέει «μήπως να τον κάνουμε αυτόν γέρο;». Του λέω, «γιατί; για ποιο λόγο; αφού δεν τον λέει έτσι μέσα και δεν μπορώ εγώ κιόλας αυτά τα ψεύτικα» αλλά επέμεινε. Τον πήρα λοιπόν την άλλη μέρα τηλέφωνο, παρότι είχα μεγάλη ανάγκη από δουλειά, του είπα » ευχαριστώ πολύ, δεν θα έρθω γιατί δεν μπορώ εγώ έτσι να με πιέζουν» και είπε: αυτός δεν θα ξαναδουλέψει στο ελληνικό θέατρο».

«Τότε ήμουν 28 χρονών, θα μπορούσε να μου είχε κόψει τα φτερά αλλά δεν με τρόμαξε. Είχα την οικοδομή για δεύτερη δουλειά οπότε, μόλις κάτι γινόταν, τσουπ πήγαινα στην οικοδομή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα για το νέο κύκλο της εκπομπής της ΕΡΤ.

«Εγώ είμαι τούβλο, δεν καταλαβαίνω – Νομίζω ότι όλα είναι καλά»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: