Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει: «Το νυφικό μου κόστισε μόλις 20€» – Ο κρυφός γάμος και ο κούκλος γαμπρός

April 27, 2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει: «Το νυφικό μου κόστισε μόλις 20€» – Ο κρυφός γάμος και ο κούκλος γαμπρός


Διαφ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε δηλώσεις για την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο είχε ανταλλάξει όρκους και στο παρελθόν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το επίδοξο μοντέλο και παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Στο ενδεχόμενο παρουσίασης πρωινής εκπομπής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: «Θεωρώ ότι έχει πάρα πολλή δουλειά, είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι μια άλλη συνθήκη, ντάξει δεν είναι κάτι που το γνωρίζω, οπότε δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή, όχι, δεν θα μου άρεσε σαν εικόνα».

Για το αν θα ξαναπαντρευόταν, δήλωσε: «Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη, με έχω δει και νυφούλα, οπότε δεν είναι και κάτι που δεν το γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να με φανταστώ, προς το παρόν δεν το έχω σαν εικόνα στο μυαλό μου».

Ενώ στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Το προηγούμενο νυφικό υπάρχει, δεν κόστισε, 20 ευρώ έκανε».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Δεν θα ξανάρθω, το αποφάσισα…»: Δεν αντέχει άλλο μετά από αυτό που άκουσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμεινε άφωνη με όσα άκουσε στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής της στο Star. Πέντε παίκτριες παλεύουν με το στυλ τους σε έναν διαγωνισμό καθεμία με διαφορετική ηλικία και στυλ και το θέμα αυτής της εβδομάδας ήταν «Οντισιόν για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας».

Δεν αντέχει άλλο μετά από αυτό που άκουσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 15:50, γνωρίσαμε τις 5 γυναίκες που ανταγωνίζονται στην 28η εβδομάδα του ριάλιτι μόδας “Shopping Star”, στην 8η σεζόν του. Η 18χρονη Μαργαρίτα, φοιτήτρια

Η 22χρονη Αγάπη, φοιτήτρια η 43χρονη Σίσσυ, social media manager η 50χρονη Βικτώρια, οικιακά και η 18χρονη Τέρι, σπουδάστρια.

Η σημερινή παίκτρια εξέφρασε τη θαυμασμό της για τη Μαρία Κάλλας λέγοντας «Πριμαντόνα τη λέγανε επειδή έκανε καριέρα πριν τη Μαντόνα» και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορούσε να το πιστέψει «Δεν θα ξέρω που να κρυφτώ εγώ αυτή την εβδομάδα. Δεν θα ξανάρθω, το πήρα απόφαση…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Πριμαντόνα τη λέγανε επειδή έκανε καριέρα πριν τη Μαντόνα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Δεν θα ξέρω που να κρυφτώ αυτή την εβδομάδα»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: