Ήταν εκεί στο τελευταίο αντίο: Ο “άγνωστος” σύντροφος της Άννας Παναγιωτοπούλου που στάθηκε πλάι της ως το τέλος

May 10, 2024

Ήταν εκεί στο τελευταίο αντίο: Ο “άγνωστος” σύντροφος της Άννας Παναγιωτοπούλου που στάθηκε πλάι της ως το τέλος


Διαφ.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου κηδεύτηκε σήμερα, Πέμπτη, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και μεταξύ των προσώπων που είπαν το “τελευταίο αντίο” στην ηθοποιό, ήταν και ο σύντροφός της, Αλέξης Καλλίτσης.

Ειδικότερα, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 76 ετών, το Μεγάλο Σάββατο και σήμερα τελέστηκε η κηδεία της, στο κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου συγγενείς, συνάδελφοι και απλοί πολίτες την αποχαιρέτισαν.

Την Άννα Παναγιωτοπούλου αποχαιρέτισε για πάντα ο σύντροφός της

Από τους πρώτους που έφτασαν εκεί ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Γιώργος Κιμούλης, η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσσυ Μάλφα και η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ εκεί ήταν και ο σύντροφός της, Αλέξης Καλλίτσης.

Ο σύντροφος της Άννας Παναγιωτοπούλου

Άννα Παναγιωτοπούλου σύντροφος

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Τι έγραφε το στεφάνι που της έστειλε η «Σάσα της», Κατιάνα Μπαλανίκα

Συγκινεί το στεφάνι που έστειλε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Καλό ταξίδι, καλή αντάμωση Αννούλα. Χαρές πολλές και στεναχώριες, μια ολόκληρη ζωή μου έλειψες πολύ» γράφει η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Άννα Παναγιωτοπούλου και Κατιάνα Μπαλανίκα συνυπήρξαν τηλεοπτικά στη θρυλική σειρά του MEGA, Ντόλτσε Βίτα.

«Έχω πάρα πολλά να θυμάμαι από την Άννα. Είμαστε από πολύ νέες μαζί, στη Σχολή ακόμη. Τα νιάτα μας, τα γέλια μας, τα κλάματα μας… τα περάσαμε μαζί. Μιλούσαμε για όλα, κάναμε δουλειές μαζί. Ήμασταν φίλες πολύ και πριν και μετά από το Ντόλτσε Βίτα. Τη θαύμαζα πολύ, η Άννα είναι μια ολόκληρη εποχή. Ήταν σπουδαία σε αυτό που έκανε. Δεν υπήρχε άλλη σαν την Άννα. Είναι σαν να κλείνει μια εποχή, σαν να τελειώνει μια εποχή…» δήλωσε στο TLIFE και στην Άννα Κοντογιάννη πριν από λίγα 24ωρα η Κατιάνα Μπαλανίκα για την πολυαγαπημένη της Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, το Μεγάλο Σάββατο. Έπασχε τα τελευταία χρόνια από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Το πρωί της Πέμπτης 9/5 πραγματοποιήθηκε στο Νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία της ηθοποιού σε κλίμα συγκίνησης.

Πολλοί ηθοποιοί και φίλοι έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Καλό ταξίδι. Καλή αντάμωση Αννούλα. Χαρές πολλές και στεναχώριες μια ολόκληρη ζωή μου έλειψες πολύ», ανέγραφε το στεφάνι.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν επί χρόνια στο Ελεύθερο Θέατρο και άφησαν εποχή στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» όπου η Κατιάνα Μπαλανίκα ενσάρκωνε τη φίλη της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου), Σάσα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: