Χιλιάδες ευρώ μόνο η ντουλάπα της: Το καινούριο υπερλούξ σπίτι της Σάσας Μπάστα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

October 5, 2023

Χιλιάδες ευρώ μόνο η ντουλάπα της: Το καινούριο υπερλούξ σπίτι της Σάσας Μπάστα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας


Διαφ.

Τις πόρτες του ολοκαίνουριου σπίτου της στη Δάφνη άνοιξε η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή Happy Day στον AlphaTv και την δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Πριν από ένα χρόνο η Χριστιάνα Κοχλατζή είχε βρεθεί ξανά στο σπίτι της Σάσας Μπάστα, όταν ακόμα το σπίτι ήταν στα μπετά και ένα χρόνο αργότερα, η ίδια έχει φτιάξει το σπίτι των ονείρων της.

«Έχω παραγγείλει ένα κάστρο για το δωμάτιο της κόρης μου, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα. Έχουμε επιλέξει ροζ αποχρώσεις και πολλά τριαντάφυλλα για τους τοίχους της», είπε η Σάσα Μπάστα αφού αρχικά έδειξε το δωμάτιο της κόρης της.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια προχώρησε στο δωμάτιό της, όπου αποκάλυψε πως το μισό είναι βεστιάριο για τα ρούχα της.

«Το μισό μου δωμάτιο το έκανα βεστιάριο για να χωρέσω όλα τα ρούχα μου. Το μπουντουάρ μου πλέον το μοιράζομαι με την κόρη μου, γιατί θέλει και εκείνη να κάνει όλα αυτά που κάνω και εγώ. Είναι ένα καμαρίνι το δωμάτιό μου», ανέφερε η Σάσα Μπάστα.

Κλείνοντας η Σάσα Μπάστα αφού έδειξε το σαλόνι και την κουζίνα της, πήγε και στο δωμάτιο όπου παίζει η μονάκριβη κόρη της και εκεί αποκάλυψε: «Η κόρη μου έχει πολλές στολές από πριγκίπισσες γιατί της αρέσει κάθε μέρα να βάζει κάτι διαφορετικό και να φέρνει βόλτες στο σπίτι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: