Με πανάκριβο μονόπετρο & 8.000€ στην τσέπη: Παντρεύεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το τέλος της φιλίας με την Ελευθερίου

October 5, 2023

Με πανάκριβο μονόπετρο & 8.000€ στην τσέπη: Παντρεύεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το τέλος της φιλίας με την Ελευθερίου


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σύντομα θα τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ήδη έχει πάρει το μονόπετρο ενώ αναφέρθηκε και στο unfollow που έκανε την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να ψάξω το κινητό του αγαπημένου μου. Όταν ψάχνεις, κάτι βρίσκεις. Το ακριβότερο δώρο που έχω δεχθεί είναι το μονόπετρο που φοράω, θα έχουμε ευχάριστα!

Στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα εύχομαι βίον ανθόσπαρτον. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δεν θα στήριζα κάποιες γυναίκες, θα απείχα. Κάνω συνέχεια unfollow, το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου… πρώτα είδα οτι με έκανε εκείνη και μετά εγώ», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Κάνω το καλύτερο κρεβάτι, εννοώ ότι το στρώνω πολύ ωραία. Με πήραν για το I’ m celebrity get me out of here, τα λεφτά είναι 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα υπολόγισα για ένα μήνα και δεν θα έβγαζα πολλά και το άφησα. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή