Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κούλλης Νικολάου: «Είναι απαίτηση να είμαι κουμπάρος στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη»

March 28, 2024

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κούλλης Νικολάου: «Είναι απαίτηση να είμαι κουμπάρος στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη»


Διαφ.

Την ομορφότερη περίοδο στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως διανύει ο Αντρέας Γεωργίου, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου, και τους επόμενους μήνες πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/3 στην εκπομπή Fay’s time ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο γάμος του Αντρέα Γεωργίου με την αγαπημένη του, πρόκειται να γίνει στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου ενώ κουμπάροι τους, θα είναι δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού και παραγωγού.

Ο λόγος για τους δυο από τους πιο στενούς συνεργάτες τους, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Μάλιστα, η Μάρτζυ Λαζάρου επικοινώνησε με τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος ανέφερε: «Δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση γιατί ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Κι αν είναι ψέμα; Τι δήλωση να κάνω; Άρα δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω κάτι. Ο ίδιος να βγει και να μιλήσει και μετά να μας αφήσει κι εμάς να μιλάμε. Είναι καλά στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον παντρέψω εγώ. Δεν είναι πιθανότητα, είναι απαίτηση».

Στη δημοσιογράφο όμως μίλησε και ο Στέφανος Μιχαήλ ο οποίος είπε, «Εννοείται ότι νιώθω πολύ χαρούμενος για τον Ανδρέα και τη Σιμώνη, τους ξέρω και τους δυο. Είναι πολλά χρόνια μαζί. Τους εύχομαι να ευτυχήσουν, να αποκτήσουν παιδάκια και να κάνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια γεμάτη υγεία. Δεν είμαι εγώ κουμπάρος. Δεν γνωρίζω να σας πω κάτι παραπάνω».

Αυτός 41 κι αυτή…: Τόσα χρόνια ρίχνει ο Ανδρέας Γεωργίου στην καλλονή μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλλονή σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας.

Ειδικότερα, το ilovestyle αναφέρει ότι, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως θα παντρευτεί στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση δημόσια από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ» και σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει, αλλά αποφάσισαν να επανασυνδεθούν και να δώσουν μία ευκαιρία ο ένας στον άλλον.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύντροφος του ηθοποιού και σκηνοθέτη δουλεύει ως make up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects μαζί του, μεταξύ των οποίων και στην «Γη της Ελιάς».

Ανδρέας Γεωργίου γάμος

Όπως φαίνεται, η τεράστια διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του, καθώς εκείνος είναι 41 και εκείνη 27, δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: