“Φοβήθηκα μην έπαθε κάτι το παιδi”: Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος σήκωσε έντρομος on air το τηλέφωνο στην Δήμητρα Βαμβακούση

March 28, 2024

“Φοβήθηκα μην έπαθε κάτι το παιδi”: Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος σήκωσε έντρομος on air το τηλέφωνο στην Δήμητρα Βαμβακούση


Διαφ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και σήμερα Τετάρτη 27/3 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση τον έπαιρνε επανειλημμένως τηλέφωνο ενώ γνώριζε ότι εκείνος βρισκόταν στον αέρα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απολογήθηκε στην παρουσιάστρια, καθώς επέλεξε να σηκώσει το τηλέφωνο ενημερώνοντας τη σύζυγό του ότι έδινε συνέντευξη ζωντανά. Ο ίδιος επισήμανε στη συνέχεια πως υπέθεσε ότι συνέβαινε κάτι με το μωρό, για αυτό και αναγκάστηκε να σηκώσει το τηλέφωνο στην Δήμητρα Βαμβακούση.

60.000 likes σε λίγες ώρες: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει για πρώτη φορά σε βίντεο την νεογέννητη κόρη του

Ευτυχισμένες στιγμές βιώνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

H Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 3,900 κιλά με φυσιολογικό τοκετό. Μάλιστα, η μικρή αναμένεται να πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Ουρανία.

Ο νονός της μικρής θα είναι ο πνευματικός του ζευγαριού, όπως ο ίδιος είπε, ο πάτερ Δημήτρης Λουπασάκης στην Κρήτη, που ήταν και αυτός που τους γνώρισε.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την κόρη του

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο την κρατάει αγκαλιά και την ταΐζει με το μπιμπερό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: