Του ζήτησε να βγούνε ραντεβού και πήγε χωρίς λεφτά μαζί της: Κατάλαβε πως το έκανε επίτηδες και την άφησε νηστική

March 28, 2024

Του ζήτησε να βγούνε ραντεβού και πήγε χωρίς λεφτά μαζί της: Κατάλαβε πως το έκανε επίτηδες και την άφησε νηστική


Διαφ.

Μια νεαρή κοπέλα προκάλεσε σάλο στα social media, όταν αποκάλυψε πως ο άνδρας που βγήκε ραντεβού μαζί της αρνήθηκε να πληρώσει το γεύμα της, αφού εκείνη είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της.

Του ζήτησε να βγούνε ραντεβού και πήγε χωρίς λεφτά μαζί της

Όπως εξήγησε στο σχόλιο του βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ήταν το πρώτο ραντεβού τους και ήταν αυτή που του πρότεινε να βγουνε μαζί.

«Δεν είχα λεφτά μαζί μου, οπότε αυτός αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» λέει η νεαρή κοπέλα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας απολαμβάνει το γεύμα του, ενώ η γυναίκα κάθεται άβολα, χωρίς να έχει τίποτα μπροστά της στο τραπέζι.

@heydiberber Dating in fresno be like ???? … #559fresno #fresno #couples #boyfriend ♬ original sound – Jalen – Fashion + Marketing

«Να βγω ξανά μαζί του;»

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να ζητήσει και τη γνώμη του κοινού για το για το μέλλον της σχέσης της «Να βγω ξανά μαζί του;»

Όπως ήταν φυσικό το κοινό διχάστηκε και το βίντεο έγινε viral ξεπερνώντας και τις 6,5 εκατ. προβολές.

Ο συνοδός της την άφησε νηστική

«Εάν σε είχε καλέσει εκείνος να βγείτε, τότε θα έπρεπε να πληρώσει αυτός. Εάν του ζήτησες εσύ, θα έπρεπε να εσύ να πληρώσεις» λέει μια γυναίκα που είδε το βίντεο.

«Προσωπικά, προσφέρομαι να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού, αλλά γνωρίζοντας ότι το ραντεβού σου προέκυψε περιμένοντας να περάσεις τσάμπα… αυτός θα έπρεπε να ρωτάει αν θα πρέπει να ξαναβγεί μαζί σου» λέει από την πλευρά του ένας άντρας σχολιαστής.

@heydiberber It be like that … ???? #fyoupage #fypシ #saturday #ROMWEnextgen #ForzaHorizon5GO ♬ sonido original – Saray Álvarez

«Θα πρέπει πάντα να έχεις λεφτά μαζί σου για έκτακτες ανάγκες. Τι θα γινόταν, εάν σε παρατούσε εκεί;» ρώτησε ένας άλλος σχολιαστής.

«Ποιος πάει σε ραντεβού χωρίς λεφτά;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης.

«Εάν είσαι άφραγκη, απλά πες το!» συμβούλευσε ένας άλλος.

«Οι άντρες πρέπει να πληρώνουν, αλλά τα κορίτσια δεν θα πρέπει να το περιμένουν. Και οι δύο πλευρές πρέπει να είναι προετοιμασμένες» ανέφερε ένας άλλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: