50.000 likes σε 14 ώρες: Η Μενεγάκη ανέβασε μετά από χρόνια φώτο με τον γιο της και όλοι πρόσεξαν 1 πράγμα

March 28, 2024

50.000 likes σε 14 ώρες: Η Μενεγάκη ανέβασε μετά από χρόνια φώτο με τον γιο της και όλοι πρόσεξαν 1 πράγμα


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη τρέφει τεράστια αδυναμία στον μονάκριβο γιο της, Άγγελο Λάτσιο και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάει για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε με τον 21χρονο γιο της και οι δυο τους δεν δίστασαν να βγάλουν σέλφι φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Μαμά και γιος σε κέφια!».

Μάλιστα, αυτό που παρατήρησαν οι διαδιακτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας είναι πως μάνα και γιος μοιάζουν πια σαν δύο σταγόνες νερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: “Μου τηλεφώνησε η μαμά μου και μου το είπε. Της λέω, το ξέρω ρε μάνα. Είμαστε όλοι μας λίγο…»

Η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε την Άνδρο, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, αλλά την έψαχνε η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλασε ποτέ

«Τσα! Σκάσαμε κι εμείς, ήρθαμε! Σας την κάναμε και γυριστή και ξεκινήσαμε από εδώ», υπογράμμισε η παρουσιάστρια, κατά την έναρξη της εκπομπής της, σήμερα, Τρίτη και αποκάλυψε ότι «πάντως εγώ δεν έχει τύχει ποτέ να παρελάσω. Δεν έκανα διάλογο, νομίζω δεν πήγαινα αλλά σήμερα βλέπω ότι τα περισσότερα παιδιά πηγαίνουν και είναι και ωραίο και έτσι έρχεται και το καμάρι της μάνας».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τον διάλογο που είχε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο, επισημαίνοντας «εμείς ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από την Κάρυστο και μου λέει “καλά ε, έγινε εδώ μια παρέλαση εξαιρετική. Της λέω “ξέρω ρε μάνα, με τα άλογα, το δείχνουμε και στην εκπομπή τόσα χρόνια”. Μου λέει “πού είσαι τώρα να το δείξεις;”. Της λέω “είμαι στην Άνδρο. Δεν με πήρες και είμαι στην Άνδρο;”. Έχουμε μεγάλη πλάκα οικογενειακώς… Είμαστε όλοι μας λίγο…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: