Είναι ZARA, κάνει 39,95 ευρώ: Η Στεφανίδου φόρεσε στην εκπομπή την υπέρτατη μίντι φούστα της Άνοιξης

March 28, 2024

Είναι ZARA, κάνει 39,95 ευρώ: Η Στεφανίδου φόρεσε στην εκπομπή την υπέρτατη μίντι φούστα της Άνοιξης


Διαφ.

Στην εκπομπή «T- live,» η Τατιάνα Στεφανίδου πραγματοποίησε μια τολμηρή επιλογή στην ενδυμασία της. Η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει μια μίντι ροζ φούστα από τη συλλογή των Zara για τη νέα σεζόν, συνδυαζόμενη με καφέ δερμάτινες γόβες και ένα γκρι κοντομάνικο jumper με κεντημένες πέρλε.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, που αναδεικνύει την προτίμησή της σε φούστες σε αυτό το συγκεκριμένο μήκος και σε αυτό το στυλ, επέλεξε να δημιουργήσει ένα πιο κλασικό ντύσιμο.

Παρ’ όλα αυτά, η φούστα αυτή θα μπορούσε επίσης να συνδυαστεί με διαφορετικούς τρόπους, προσφέροντας μια πιο ανάλαφρη εμφάνιση και για πιο ανεπίσημες περιστάσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου

Εάν θέλεις να αποκτήσεις αυτή την συγκλονιστική φούστα, μπορείς να την βρεις στα Zara, στην εκπλικτική τιμή των 39,95 ευρώ.

“Τιμή μου που ήρθατε σήμερα εδώ”: “Λύγισε” στον αέρα της εκπομπής η Τατιάνα Στεφανίδου με τον καλεσμένο της

Ο πατέρας του 29χρονου πιλότου, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την πτώση του phantom στην Ανδραβίδα, ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. Κατά την υποδοχή του καλεσμένου η παρουσιάστρια συγκινημένη και ανέφερε:

«Τους σύγχρονους ήρωες δεν πρέπει να τους ξεχνάμε… Είστε σήμερα εδώ εκπροσωπώντας όλους τους ήρωες πιλότους, τις οικογένειές τους, βλέποντας εδώ μπροστά μου με απόλυτο σεβασμό και συγκίνηση θέλω να σας πω…συγκίνηση μεγάλη, το σπαθί, το πηλήκιο και την σημαία. Είναι μεγάλη μου τιμή που είστε εδώ, ειλικρινά σας το λέω, το νιώθω μέσα από την καρδιά μου».

«Δεν είμαστε σήμερα εδώ για να κλάψουμε, ούτε να συγκινηθούμε. Είναι ημέρα τιμής και εθνικής υπερηφάνειας» συνέχισε η Τατιάνα Στεφανίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: