Δεν βρήκαν το νυχτικό της, εξαφανίστηκαν τα κοσμήματα: Μυστήριο με τον θάνατό της Μαίρης Χρονοπούλου, 6 μήνες μετά

March 28, 2024

Δεν βρήκαν το νυχτικό της, εξαφανίστηκαν τα κοσμήματα: Μυστήριο με τον θάνατό της Μαίρης Χρονοπούλου, 6 μήνες μετά


Διαφ.

Προκαλούν ερωτήματα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η Μαίρη Χρονοπούλου έχασε τη ζωή της, με τον δικηγόρο της να έχει υποβάλει αίτημα προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών, με σκοπό να διερευνηθούν ξανά τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνεχίζεται η διαδικασία συλλογής καταθέσεων στα πλαίσια της προκαταρτικής έρευνας, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια των τραυματισμών που οδήγησαν στον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει ήταν ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων σκηνοθετών, ενώ αναμένεται η κατάθεση του Νίκου Ταγόπουλου, ηθοποιού και πρώην συντρόφου της εκλιπούσας.

Μαίρη Χρονοπούλου

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να υποθέσει ότι ενδέχεται να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και ”πέφτει” φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα.

Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα κινητά πράγματα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια. Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε. Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα σχετικά με την Μαίρη Χρονοπούλου:

«Δακρύζει» η Μαίρη Χρονοπούλου από ψηλά: Θρίλερ με την τέφρα της – Η επιθυμία της, πού βρίσκεται & τι θα απογίνει

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή πριν τρεις μήνες και το θρίλερ με την τέφρα της, μετά την καύση στην Ριτσώνα, συνεχίζεται ακόμα.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, έπειτα από επιθυμία της ηθοποιού, η τέφρα της θα τοποθετούνταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κτήματος, όπου βρίσκεται το σπίτι της στην Παιανία.

Μετά από επικοινωνία που είχε η «ON time» και η Σάσα Σταμάτη με το δικηγόρο της ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη, η τέφρα της βρίσκεται στα χέρια του φίλου της και πρόεδρου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρη Παπαδόπουλου.

Υπό ποια προϋπόθεση ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να μείνει η τέφρα σπίτι της

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «αυτή τη στιγμή την έχει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος άλλα είχε πει στη Μαίρη Χρονοπούλου και άλλα έκανε. Ο κύριος Γιαννόπουλος της είχε πει θα το κάνει ένα είδος μουσείου, ανοιχτό στον κόσμο και η Μαίρη, ενώ αρχικά είχε δηλώσει εγγράφως ότι ήθελε να ριχτεί στο Σούνιο, μπροστά στις καβοκολόνες, τελικά συμφώνησε να μείνει στο σπίτι, εφόσον είναι επισκέψιμο στον κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι στα γενέθλιά της είχε τραβήξει και βίντεο, που της έλεγε ότι θα είναι ανοιχτό στον κόσμο το σπίτι, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεσή του ο κ. Γιαννόπουλος. Την τέφρα την έχει παραλάβει και τη φυλάσσει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος κατόπιν επιθυμίας συγγενών και φίλων που βρίσκονταν στο αποτεφρωτήριο την ημέρα της αποτέφρωσης. Τη φυλάμε, περιμένουμε μπας και αλλάξει γνώμη ο κ. Γιαννόπουλος και ανοίξει το σπίτι στον κόσμο. Του είπαμε “δεν έχεις τηρήσει την υπόσχεσή σου”. Δεν έχει τηρήσει αυτά που είπε στο βίντεο. Μας κατηγορεί ότι βγαίνουμε και μιλάμε».

Τι θα γίνει με την τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος, είναι πρόθυμος να ανοίξει ένα διάλογο με το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να βρεθεί μια λύση, σημειώνοντας «εγώ την έχω την τέφρα φυλαγμένη σ’ ένα σημείο στο σπίτι μου. Σε έναν ωραίο χώρο, σε ένα προβεβλημένο σημείο. Η πάγια επιθυμία της Μαίρης ήταν να σκορπιστεί στο Σούνιο. Υπήρχε ένα βίντεο αποσπασματικό στα γενέθλιά της, πέρσι τον Ιούλιο, όπου έλεγε η ίδια “Αν θα γίνει το σπίτι μου μουσείο ή ίδρυμα, κανονικά θα μπορεί να είναι εδώ η τέφρα μου”. Όμως, δεν έγινε ούτε μουσείο, ούτε ίδρυμα, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννόπουλος την ημέρα του μνημόσυνου που έγινε στο σπίτι της. Θα γίνει απλά, είπε, το σπίτι της Μαίρης. Αυτό που πρέπει να σεβαστούμε είναι η επιθυμία της, που ήταν να σκορπιστεί στο Σούνιο. Η Μαίρη δεν κλείνεται σε ένα βάζο. Εγώ, όμως, επειδή είμαι συνθετικός σαν άνθρωπος, θα ανοίξω ένα διάλογο με το “Χαμόγελο”, προκειμένου να βρούμε μια κοινή λύση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: