Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο

March 28, 2024

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο


Διαφ.

Μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει απο καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούσαν την εξαφάνισή της σταμάτησαν, αλλά ξεκίνησαν νέες που αφορούν το είδος του καρκίνου της.

Ο βασιλικός αναλυτής Marc Roche, δημοσιογράφος, ειδικός επί των θεμάτων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala για τα πρόσφατα γεγονότα και την διάγνωση της Κέιτ και αποκάλυψε το είδος του καρκίνου της.

“Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο.

Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους”.

Auτή είναι η μоρφή καpκiνου που πάσχεı η Κέιτ Μίντλετον

Όπως ανέφερε ο ειδικός, επικαλούμενος “καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι η Κέιτ έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες, που μπορούν να πραγματοποιηθουν εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο”, πρόσθεσε.

Η υστερεκτομή είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται η μήτρα. Πρόκειται για μια επέμβαση που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών σοβαρών γυναικολογικών παθήσεων και την πρόληψη και θεραπεία γυναικολογικών καρκίνων.

Ο Roche πρόσθεσε ακόμα ότι η Κέιτ δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη:

“Πιστεύω, ακόμη, πως δεν θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι αντάξιο μίας μελλοντικής βασίλισσας. Ούτε η Ελισάβετ Β’ είχε ζητήσει ποτέ συγγνώμη. Από τη στιγμή της σοκαριστικής ανακοίνωσης της Κέιτ για τον καρκίνο, ξεχάστηκαν όλα. Ωστόσο συνέβη ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος. Όταν η Κέιτ πρότεινε αυτή τη φωτογραφία, κανείς δεν τη ρώτησε, αν θα την παραποιήσουν ή όχι. Μάλλον το έκανε η ίδια ή κάποιος από το στενό της περιβάλλον.

Αναφορικά με την επιστροφή της Κέιτ στα βασιλικά της καθήκοντα, ο Roche σημείωσε:

“Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της”.

Οι γονείς της Κέιτ, η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον, ήταν μια πρόσθετη πηγή βοήθειας. Τα μικρότερα αδέλφια της Κέιτ, η Πίπα και ο Τζέιμς, μαζί με τις οικογένειές τους, επίσης βρίσκονται στο πλευρό της. Σε μια συγκινητική δήλωση συνοδευόμενη από μια φωτογραφία του ίδιου και της Κέιτ ως παιδιά, ο Τζέιμς έγραψε στο Instagram: “Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια θα ανέβουμε και αυτό μαζί σας.”

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα αφού ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις επιστρέψουν στο Lambrook School στις 17 Απριλίου και η Κέιτ, η οποία θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, μπορεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όταν νιώσει έτοιμη. Ωστόσο, πηγές του παλατιού λένε στο PEOPLE ότι αυτό δεν θα σηματοδοτούσε απαραίτητα μια επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα και ότι αυτή η απόφαση θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των γιατρών. Προς το παρόν, η εστίασή της είναι στην πλήρη ανάρρωσή της, με την οικογένειά της να είναι δίπλα της για να τη στηρίξει.

«Έχει την εσωτερική δύναμη, την υποστήριξη του συζύγου της και της εξαιρετικής οικογένειάς της, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε ό,τι είναι σημαντικό και είναι η πηγή της δύναμη της», λέει η Ailsa Anderson, πρώην σύμβουλος της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ, φουντώνουν οι θεωρίες συνομωσίας

Καθώς ξημέρωνε Παρασκευή, η Kate Middleton ανακοίνωσε με μεγάλη ανατριχίλα ότι αντιμετωπίζει μια αναίτια μάχη με τον καρκίνο, με αποτέλεσμα η είδηση αυτή να είναι από τις επικρατέστερες στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέραν αυτού. Φιλοξενώντας έναν συντηρητικό τόνο και επιλέγοντας ένα πανοραμικό φόντο που αντικατοπτρίζει την ηρεμία της εξοχής, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναφέρθηκε με σαφήνεια στην κατάσταση της υγείας της, ευγνώμοντας το κοινό για τη στήριξή του και ζητώντας τον σεβασμό του κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς υπήρξαν πολλοί οι οποίοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο της Kate. Με βάση τέσσερα βασικά επιχειρήματα, αμφισβήτησαν την αληθεία του, παραβλέποντας έτσι την εμφανή δήλωσή της.

Τα 4 επιχειρήματα:

Το πρώτο επιχείρημα αφορά τον ασυγχρονισμό μεταξύ της φωνής της Kate και της κίνησης των χειλιών της, ενώ το δεύτερο επισημαίνει ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της εμφανίζεται και εξαφανίζεται καθώς αυτή κινεί τα χέρια της, υποδηλώνοντας επεξεργασία με τεχνητή νοημοσύνη.

Το τρίτο σημείο εστιάζει στο γεγονός ότι τα φύλλα των δέντρων στο φόντο δεν παρουσιάζουν καμία κίνηση, ενώ το τέταρτο επιχείρημα αναφέρει ότι τα μάτια της Kate φαίνεται να αλλάζουν χρώμα κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Όλες αυτές οι παρατηρήσεις οδήγησαν τους χρήστες του Tik Tok και άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης στο συμπέρασμα ότι το βίντεο της Kate μπορεί να έχει δημιουργηθεί με τη χρήση του Deepfake AI, ένα προηγμένο λογισμικό που δημιουργεί πειστικά ψεύτικα βίντεο και εικόνες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι αυτή η θεωρία έχει αποκτήσει αρκετούς υποστηρικτές, με την αμφισβήτηση να εξελίσσεται διαρκώς. Αν είναι αληθινή ή όχι, ίσως ποτέ δεν μάθουμε.

Kate


Πηγή

Διαβάστε επίσης: