Mega… γκάφα στον αέρα για την Μενεγάκη: Είπε ότι κάτι της είπαν στο ακουστικό και ακουστικό δεν φορούσε

March 28, 2024

Mega… γκάφα στον αέρα για την Μενεγάκη: Είπε ότι κάτι της είπαν στο ακουστικό και ακουστικό δεν φορούσε


Διαφ.

Την ώρα που ο Γιώργος Παπακώστας μαγείρευε η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε γέλια.

«Τι γελάς; Τι γελάς;», την ρώτησε ο σεφ. «Αχ Θεούλη μου, δεν έχει σχέση με εσένα», απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Καθόλου με εσένα. Ήταν κάτι ευχάριστο που μου είπαν».

Και ενώ νόμιζε ότι άκουσε κάτι από το ακουστικό της, ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν φορούσε ακουστικό και έτρεξε να πάει να το φορέσει.

«Ρε συ δεν φοράω ακουστικό. Το βλέπεις κάπου; Κάτσε να πάω λίγο. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν φοράω ακουστικό. Καλά, εγώ πια ακούω φωνές και δεν καταλαβαίνω, είναι από το ακουστικό μου; Δεν τις ακούω; Τι να πω…», είπε με απορία η Ελένη Μενεγάκη στον συνεργάτη της.

Η Μενεγάκη άβαφη, η Γαία Μερκούρη με μαγιό και η μικρή Μαρίνα: Βρήκαμε το κρυφό προφίλ του Ματέο στο Instagram

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν τον γάμο τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσον αυτό είναι δυνατόν.

Παρότι ο γνωστός επιχειρηματίας δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ασχολείται με τη διαχείριση του λογαριασμού της ξενοδοχειακής επιχείρησής του στην Άνδρο, συγκεκριμένα στα Άχλα.
Κατά την αναζήτηση στο προφίλ του Μάκη Παντζόπουλου, παρατηρούμε την προτίμησή του να αποτυπώνει με τη φωτογραφική μηχανή του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται η Ελένη Μενεγάκη, η μικρή τους κόρη, Μαρίνα, καθώς και ο ίδιος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: