«Είπα στον σύντροφό μου να βρει 2η δουλεıά, εγώ παραıτήθηκα γıα να ξεκουραστώ, ο άνδρας φροντίζει τη γυναίκα»

March 28, 2024

«Είπα στον σύντροφό μου να βρει 2η δουλεıά, εγώ παραıτήθηκα γıα να ξεκουραστώ, ο άνδρας φροντίζει τη γυναίκα»


Διαφ.

«Παραıτήθηκα γıα να μείνω στο σπίτι, ο άνδρας πρέπει να φροντίζει τη γuναίκα»

Έντονη κριτική δέχτηκε η κοπέλα που παραδέχτηκε ότι είπε στον φίλο της να βρει δεύτερη δουλειά. Το αγόρι της, αποκάλυψε ότι, πριν από τρεις μήνες, η κοπέλα παραιτήθηκε απ’ τη δουλειά της με το πρόσχημα ότι δεν άντεχε τους «τοξικούς» συναδέλφους της και πλέον δεν αναζητά νέα εργασία, αφού «ο άνδρας πρέπει να φροντίζει τη γυναίκα». Πράγμα που σημαίνει ότι, ο σύντροφος, σύμφωνα με εκείνη, είναι υποχρεωμένος να δουλεύει υπερωρίες ώστε να τα βγάζουν πέρα οικονομικά, τη στιγμή που η κοπέλα ζητά να «μένει αποκλειστικά στο σπίτι».

Όταν ο άνδρας της πρότεινε να ψάξει για δουλειά, εκείνη του απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτα «αξιόλογο για να κάνει».

“Της είπα με ψυχραιμία ότι πρέπει να βρει μία δουλειά επειδή δεν αντέχω άλλο“

Περιγράφοντας την ιστορία του στο Reddit, ο άνδρας ομολόγησε ότι, για να τα βγάλει πέρα, δουλεύει υπερωρίες, μιας και η κοπέλα του δεν βγάζει τίποτα. Σε μία ανώνυμη ανάρτησή του, έλεγε: «Της είπα με ψυχραιμία ότι πρέπει να βρει μία δουλειά επειδή δεν αντέχω άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύω και για τους δυο μας», είπε στη Sun. Τότε ήταν που η κοπέλα είπε τη δικαιολογία ότι «δεν υπάρχει καμία αξιόλογη δουλειά».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι της είναι αδύνατον να δουλέψει στην προηγούμενη δουλειά της, η οποία είναι «ψυχικά εξουθενωτική», αφού ήταν αναγκασμένη να δουλεύει με τοξικούς συναδέλφους και άφησε να εννοηθεί ότι τώρα πρέπει εκείνος να βρει μία δεύτερη δουλειά για να μπορεί η ίδια να μένει στο σπίτι και να είναι αφοσιωμένη σύντροφος, κάτι το οποίο εκείνος χαρακτήρισε «παράλογο».

“Ο άνδρας πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι”

Ο απελπισμένος άνδρας είπε: «Της είπα ότι είναι παράλογη που μου προτείνει να βρω δεύτερη δουλειά. Επίσης της είπα ότι, αν δεν βρει μία δουλειά, θα τη χωρίσω. Μετά έχασε την ψυχραιμία της και μού έλεγε ότι οι άνδρες είναι εκείνοι που υποτίθεται πως πρέπει να φροντίζουν τις γυναίκες τους».

Αμέσως, οι αναγνώστες εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, με έναν από αυτούς να χαρακτηρίζει την κοπέλα ως «φαντασιόπληκτη», ενώ ένας άλλος έγραψε, απερίφραστα: «Το μόνο που ψάχνει η κοπέλα σου είναι κάποιον για να ζει εις βάρος του. Μάλλον ήρθε η ώρα να χωρίσεις επειδή είναι ξεκάθαρο ότι θα σ’ εκμεταλλεύεται και σε βλέπει σαν ΑΤΜ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: