Στη φόρα όλα για Βανδή – Μπισμπίκη: Η κρυφή συνάντηση με τον «κουμπάρο», το τεράστιο μονόπετρο και ο… γάμος

March 28, 2024

Στη φόρα όλα για Βανδή – Μπισμπίκη: Η κρυφή συνάντηση με τον «κουμπάρο», το τεράστιο μονόπετρο και ο… γάμος


Διαφ.

Ένα μονόπετρο έλαμπε στο χέρι της Δέσποινας Βανδή στο πρόσφατο ταξίδι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Ιταλία.

Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ηθοποιού και σκηνοθέτη, φαίνεται ότι τους έδεσε περισσότερο και έθεσε σε νέες βάσεις τη σχέση τους. Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που πλέον φορά η δημοφιλής Ελληνίδα ερμηνεύτρια, έχει αναζωπυρώσει τις φήμες που τη θέλουν να επισημοποιεί τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μετά την επιστροφή τους από τη Ρώμη, το ζευγάρι είχε μία συνάντηση με τον Μανώλη Κονταρό, στην ψαρόσκαλα της Πειραϊκής. Τον αποκαλούν μάλιστα “κουμπάρο” καθώς ο Κρητικός καλλιτέχνης έχει δεσμευτεί πώς έτσι και αποφασίσουν να παντρευτούν θα δέσουν τη φιλία τους με κουμπαριά.

Μόλις έσκασε: Παντρεύονται Βανδή – Μπισμπίκης; Ανέβασε το μονόπετρο κι όλοι λένε ότι το έκανε… κατά λάθος

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν μία ρομαντική απόδραση στη Ρώμη, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και το μονόπετρο στο δάχτυλο της τραγουδίστρια φούντωσαν τις φήμες περί γάμου.

Ειδικότερα, το ζευγάρι επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του, χθες, Τρίτη, το βράδυ, όπου τους “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο.

Σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, η εκπομπή “Super Κατερίνα” πρόβαλε σχετικά αποσπάσματα με δηλώσεις του ηθοποιού και στη συνέχεια σχολίασαν τις αναρτήσεις που έκανε η τραγουδίστρια, κατά την παραμονή τους στην ιταλική πρωτεύουσα.

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης;

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Fontana Di Trevi, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τα βλέμματα τραβάει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της, με πολλούς να υποθέτουν ότι μπορεί να είναι μονόπετρο.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι ή κάτι πιο συμβολικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: