Επιτέλους: Η Βασιλική Τρουφάκου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και δείχνει πόσο άλλαξε το σώμα της

March 29, 2024

Επιτέλους: Η Βασιλική Τρουφάκου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και δείχνει πόσο άλλαξε το σώμα της


Διαφ.

Βασιλική Τρουφάκου: Η διακεκριμένη ηθοποιός, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας με ανυπομονησία να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί στον κόσμο! Αυτή η ευτυχής εξέλιξη έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό, προσθέτοντας μια γλυκιά νότα στην ήδη λαμπερή καριέρα της.

Βασιλική Τρουφάκου: Τα όσα ανέφερε

«Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά…. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω» είχε εξομολογηθεί η Βασιλική Τρουφάκου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ακόμα και σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, η λαμπερή πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “Famagusta” δεν σταματά να ασχολείται με τις δραστηριότητες που της προσφέρουν χαρά και ευεξία. Σήμερα, με αφοσίωση και ενθουσιασμό, προσάρμοσε τη ρουτίνα της άσκησης στο σπίτι, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τη διατήρηση της φυσικής της κατάστασης. Με περηφάνια και αυτοπεποίθηση, μοιράστηκε μια εικόνα της φουσκωμένης κοιλίτσας της στα κοινωνικά δίκτυα, αποστέλλοντας ένα μήνυμα θετικότητας και ενδυνάμωσης σε όλες τις μέλλουσες μητέρες.

Ακολουθεί η φωτογραφία:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: