“Θεά” του αυτοσαρκασμού η Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει, τις πίτες τις έχω έτοιμες γιαγιά»

March 29, 2024

“Θεά” του αυτοσαρκασμού η Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει, τις πίτες τις έχω έτοιμες γιαγιά»


Διαφ.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, λίγο πριν περάσει στην παρουσίαση του εμπορικού σποτ για τις πίτες σήμερα, 28/3, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με το κοινό της μια απολαυστική στιγμή με τη γιαγιά της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η αγαπημένη της γιαγιά της έδωσε μια πολύ συγκεκριμένη συμβουλή για το πώς μπορεί να βρει τον ιδανικό σύντροφο: να είναι ικανή να ετοιμάζει εξαιρετικές πίτες.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα όσα μοιράστηκε

«Η γιαγιά μου μού λέει “Ρε Κατερίνα. Πώς θα βρεις άνδρα ρε παιδί μου; Πρέπει να κάνεις ωραίες πίτες”. Και να σου πω και κάτι γιαγιά, δεν έχω ανάγκη πια γιατί τις έχω έτοιμες τις πίτες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε γελώντας: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει! Δεν μου λείπει κάτι άλλο γιατί τις έχω έτοιμες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Έχω τα ορμονικά μου, πάω να αλλάξω!»: Η Καινούργιου βγήκε στον αέρα κι ένιωθε χάλια με τα ρούχα που φορούσε

Η Κατερίνα Καινούργιου άλλαξε ρούχα στα μισά της εκπομπής “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τετάρτη, καθώς αυτά που επέλεξε για να εμφανιστεί το πρωί, δεν της άρεσαν.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha, ενώ καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο, επιλέγοντας ψηλόμεσο παντελόνι, ένα bustier top σε παστέλ χρώμα και neutral πλατφόρμες, στη συνέχεια φόρεσε ένα γιλέκο και παντελόνι σε γήινη απόχρωση.

Γιατί άλλαξε ρούχα η Κατερίνα Καινούργιου

Πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις, ενημέρωσε τους τηλεθεατές «πάω να αλλάξω λίγο, έχω τα ορμονικά μου και νομίζω ότι δεν με κολακεύει αυτό που φοράω» και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, επέστρεψε με το νέο ντύσιμο.

Εντυπωσιακά και τα δύο ντυσίματα της Κατερίνας Καινούργιου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: