Ξεπέρασε και την Πετρουλάκη: Η Αθηνά Οικονομάκου μεταμορφώθηκε και στα 38 της έχει το ωραιότερο κορμί σε όλη την Ελλάδα

March 29, 2024

Ξεπέρασε και την Πετρουλάκη: Η Αθηνά Οικονομάκου μεταμορφώθηκε και στα 38 της έχει το ωραιότερο κορμί σε όλη την Ελλάδα


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου, ένα πολυτάλαντο πρόσωπο της showbiz που ενσαρκώνει τον ιδανικό συνδυασμό ηθοποιού, επιχειρηματία και influencer, δεν διστάζει να δείξει την πραγματική της πλευρά στο κοινό.

Με έναν λογαριασμό στο Instagram γεμάτο από καθημερινές της στιγμές, η Αθηνά μοιράζεται απλόχερα με τους ακόλουθούς της κάθε πτυχή της ζωής της, είτε πρόκειται για εργασιακές δεσμεύσεις είτε για τις προσωπικές της στιγμές.

Αθηνά Οικονομάκου: Πως έκανε αυτό το κορμί

Πρόσφατα, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη γυμναστική, αφιερώνοντας ώρες στην εντατική προπόνηση, με τα αποτελέσματα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Η διαφορά φαίνεται έντονα στο σώμα της, το οποίο παρουσιάζει μια θεαματική μεταμόρφωση, αποτέλεσμα των εντατικών προπονήσεων pilates reformer που ακολουθεί, αλλά και της συνδυαστικής προσέγγισης στη γυμναστική με trx, βάρη και yoga.

Η ίδια, με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει, δεν παραλείπει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της, κερδίζοντας την εκτίμηση και την αγάπη των θαυμαστών της. Η εικόνα που μοιράστηκε πρόσφατα, όπου ποζάρει με εσώρουχα, αποκαλύπτει τους εντυπωσιακά γυμνασμένους κοιλιακούς της, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής της.

Ακολουθεί η ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: