Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Η γνωριμία, ο γάμος, το παιδί, ο ξαφνικός χωρισμός, τα unfollow και η Μαριλίτα

March 29, 2024

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Η γνωριμία, ο γάμος, το παιδί, ο ξαφνικός χωρισμός, τα unfollow και η Μαριλίτα


Διαφ.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram και «πυροδοτούν» τις φήμες του χωρισμού τους.

Παράλληλα, οι δυο τους εξακολουθούν να κρατούν τη σιωπή τους για όσα γράφονται γύρω από την προσωπική τους ζωή, αλλά και τα σενάρια που θέλουν τον πρωταγωνιστή του «Σασμού» να είναι σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία πρόσφατα χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο γάμος, το παιδί και οι εκδηλώσεις θαυμασμού

Με αρκετές δουλειές και πετυχημένες συνεργασίες στο βιογραφικό του, ο Δημήτρης Λάλος τα τελευταία τρία χρόνια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τον ρόλο του ως «Μαθιός» στη σειρά «Σασμός».

Από την πρώτη σεζόν της σειράς, ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε περιζήτητος καλεσμένος για τις εκπομπές και τους παρουσιαστές που τον ήθελαν καλεσμένο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα εκείνον και τη ζωή του.

Μιλώντας για την πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του, ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφέρει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ήταν η συνάντησή μας πολύ δυνατή. Αρχικά γνωριστήκαμε καλλιτεχνικά και αυτή η αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός… το ένα έφερε το άλλο και οδήγησε στο να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε και ένα παιδάκι μαζί».

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου μετρούν εννέα χρόνια έγγαμου βίου ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Καλεσμένος στο Happy Day, ο Δημήτρης Λάλος είχε μιλήσει για την κόρη του: «Η κόρη μου πήγε στην πρώτη δημοτικού. Συγκινούμαι με τον τρόπο μου εσωτερικά. Ένιωσα σαν να πήγα και εγώ ξανά στο σχολείο. Πάντα όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σε κάνει να δεις τα πράγματα ξανά.

Βλέπεις να χιονίζει και λες “αχ χιονίζει” ενθουσιάζεσαι ξανά με τον παιδικό ενθουσιασμό. Το παιδί σου ξαναδείχνει πράγματα, στα θυμίζει, αυτά που ίσως έχει βαρεθεί».

«Πριν από χρόνια είχαμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο στον «Ορέστη». Δεν είναι κάτι το οποίο είναι κανόνας στην επαγγελματική μας λειτουργία, δεν είμαστε σταθερά μαζί, παρόλα αυτά όσες φορές έχει γίνει, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και η συνεργασία έχει λειτουργήσει εξαιρετικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Real Life ο Δημήτρης Λάλος.Σε μια από τις παραστάσεις τους μάλιστα στο πλευρό τους είχε βρεθεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου η οποία είχε ποζάρει με το ζευγάρι.

Σούσουρο με Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρη Λάλο: Η κίνηση που άναψε φωτιές, είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»;

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το οποίο θέλει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι και εκτός Σασμού.

Οι πρόσφατοι ταυτόχρονοι χωρισμοί τον δυο ηθοποιών από τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου αντίστοιχα, αλλά και τα unfollow που έκανε η δεύτερη και στους δυο πρωταγωνιστές του επιτυχημένου σήριαλ, φαίνεται πως φούντωσαν τις φήμες, πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και εκτός σειράς.
Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί, παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ εφημερίδας, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει καθώς δεν έχει καμία πληροφόρηση από τον σταθμό.
«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δε θα την ακούσετε. Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω.
Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;

Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους. Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη.

Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block. Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι οι Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου με την παρουσιάστρια να καταλήγει, «Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια, και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: