Χαλαρός, με κινητό στα χέρια και γελάκια στα έδρανα της Βουλής ο Καραμανλής, την ώρα που δεχόταν “πυρά”

March 29, 2024

Χαλαρός, με κινητό στα χέρια και γελάκια στα έδρανα της Βουλής ο Καραμανλής, την ώρα που δεχόταν “πυρά”


Διαφ.

Πολύ πιο χαλαρός, χαμογελαστός σε πολλές περιπτώσεις, ανάλαφρος από το βάρος της (πολυσυζητημένης) ομιλίας του μέσα στη Βουλή, στη 2η μέρα της ολομέλειας για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, απεικονίζεται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής σε φωτογραφικά ενσταντανέ.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την τραγωδία των Τεμπών, αλλά “κατέβηκε” στις εκλογές και εκλέχθηκε στον Νομό Σερρών, στην 3η μέρα συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας, καθόταν στα έδρανα της ΝΔ στη Βουλή σε χαλαρή στάση, συζητούσε ανάλαφρα, γελούσε σε αρκετές περιπτώσεις και εν ολίγοις είχε μία στάση σώματος πολύ πιο διαφορετική από την συγκρατημένη, αμήχανη και με σκυμμένο το κεφάλι, που είχε πριν την ομιλία του στη Βουλή.

Μία ομιλία που χειροκροτήθηκε υπέρ το δέον από τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά κατακρίθηκε από την αντιπολίτευση. Ο Σωκράτης Φάμελλος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα τον χαρακτήρισε στην ομιλία του “προκλητικό και αμετανόητο”. “Θράσος” είπε ότι είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ με τη σειρά του.

Όπως φαίνεται ευδιάκριτα από τα φωτογραφικά κλικ του πρακτορείου eurokinissi, η στάση του σώματος του Κώστα Αχ. Καραμανλή είναι εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με αυτήν που είχε πριν την ομιλία του, χτες Τετάρτη (27/3). Ίσως ένιωσε πως έφυγε από το πάνω του το βάρος της πολύκροτης ομιλίας του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: