Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: «Μαύρος» Απρίλιος για 4 ζώδια – Η εβδομάδα που φέρνει… μπελάδες

March 29, 2024
Ο Κώστας Λεφάκης κάνει κόκκινο συναγερμό για τέσσερα ζώδια τον μαύρο Απρίλιο – Η εβδομάδα που φέρνει προβλήματα.

Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Μαύρος Απρίλιος για 4 ζώδια – Η εβδομάδα που φέρνει… μπελάδες


Διαφ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr, ο Απρίλιος αναμένεται να είναι ένας κομβικός μήνας για όλα τα ζώδια. Οι αστρολογικές δυναμικές που θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, προμηνύουν σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές σε πολλές πτυχές της ζωής των ανθρώπων.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, είτε για προσωπικές σχέσεις και εσωτερική ανάπτυξη, ο Απρίλιος φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες για ανανέωση και πρόοδο. Αυτό θα απαιτήσει από τα ζώδια να είναι ανοιχτά στις αλλαγές και να δείξουν ευελιξία και προσαρμοστικότητα, ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ακολουθούν οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Κριός

width=460

Το διάστημα εξακολουθεί να είναι αρκετά έντονο για τους περισσότερους από εσάς και θα είναι καλό να επωφεληθείτε και να ηρεμήσετε. Να σκεφτείτε, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Είναι γεγονός ότι η έκλειψη του Ήλιου στις 8, θα επηρεάσει υποθέσεις και ενδεχομένως να φέρει και μια απώλεια. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν γεγονότα και ενδεχομένως να μείνουν ακάλυπτες κάποιες ανάγκες σας. Σε όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα φανείτε ανθεκτικοί και υπομονετικοί και προτιμήστε τον πρόσκαιρο συμβιβασμό από την εμπόλεμη αντιπαράθεση.

Ταύρος

width=460

Αρκετά προβλήματα φέρνει και αυτός ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Αιτία αυτών η ηλιακή έκλειψη στον Κριό και ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς. Κατόπιν τούτου έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, καθυστερήσεις, άγχη, πιθανόν διαφωνίες και εκκρεμούν αρκετά οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν με μακροπρόθεσμη μελέτη. Μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για καιρό. Γι αυτό αποφύγετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, ελέγχετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε δύστροπους ανθρώπους, ασφαλίστε την αισθηματική σας ζωή και μη κάνετε καθόλου καινούρια ξεκινήματα σε οποιοδήποτε τομέα.

Δίδυμοι

width=458

Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο και ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς και η ηλιακή έκλειψη στον Κριό πληθαίνουν τις δυσκολίες, τα εμπόδια και την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Είναι πιθανόν να πικραθείτε σε αυτό το διάστημα από τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, από εμπόδια στις επιδιώξεις σας και από την αύξηση των εξόδων που θα προκαλέσουν κοινωνικά περιστατικά τα οποία δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε. Μη βιαστείτε να κρίνετε το μέλλον σκοτεινό γιατί γρήγορα θα έρθουν ευκαιρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούρια δημιουργικά και επαγγελματικά σχέδια.

Καρκίνος

width=451

Παρόλες τις οικογενειακές δυσκολίες και τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας είναι γεγονός πως γρήγορα έρχονται καλύτερες μέρες. Πρέπει όμως να γίνουν μερικές αλλαγές που εξαρτώνται κυρίως από εσάς για να μπορέσετε να νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ελεύθεροι για να πραγματοποιήσετε τα τρέχοντα σχέδιά σας. Ενισχύστε τις δικλείδες ασφαλείας σας, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με ισχυρότερους παράγοντες από εσάς και μην παραμελείτε πάγιες υποχρεώσεις σας. Τυχόν δοκιμασίες ενδέχεται να υποστείτε στα αισθηματικά, στο οικογενειακό περιβάλλον ή και στην υγεία σας εξ αιτίας της έκλειψης και του πλανητικού συνωστισμού στους Ιχθύς.

Λέων

width=454

Αποφύγετε μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Πρέπει παράλληλα να είστε ψύχραιμοι, προσεκτικοί και εύστοχοι προκειμένου, ένα μήνα αργότερα να νιώσετε υπερήφανοι για τους καρπούς των προσπαθειών σας. Ακόμη, φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες και μη ξανοίγεστε πιο πολύ από όσο σας επιτρέπει η κατάσταση. Μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας σε ενδεχόμενες καθυστερήσεις και φανείτε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με μηχανές, ή όταν κυκλοφορείτε.

Παρθένος

width=448

Πολλά αλλάζουν στη ζωή σας και εσείς αλλάζετε σαν άνθρωποι και είναι τελείως φυσικό να νιώθετε κάπως περίεργα, γιατί οι απόψεις σας για πολλά πράγματα είναι συγκεχυμένες, ή διαφορετικές από το παρελθόν. Όλα αυτά εξ αιτίας ενός πλανητικού συνωστισμού στο ζώδιο των Ιχθύων, που απαρτίζεται από τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Το καλό αυτής της περιόδου είναι ότι θα δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα, θα αιφνιδιαστείτε από κάποια αναπάντεχα περιστατικά και θα ενεργοποιηθείτε. Μην αντιστέκεστε στη ροή των πραγμάτων και μην αφήνετε την ασφάλειά σας να σας δημιουργεί άγχη και καθυστερήσεις.

Zυγός

width=460

Ούτε ο Απρίλιος είναι ο ιδανικός μήνας για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σκιάζεται από μια ηλιακή έκλειψη και επιβαρύνεται από έναν πλανητικό συνωστισμό στους Ιχθύς. Φροντίστε τη σχέση σας με το περιβάλλον διατηρώντας βασικές ισορροπίες αλλά και διασφαλιστικές αποστάσεις. Προνοήστε κινδύνους για τα αισθηματικά σας και δυσκολίες για τα επαγγελματικά σας και ανάλογα τοποθετηθείτε. Πολλοί θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε διαδικασίες που θα σας αποδεσμεύσουν από μια συνεργασία, ή και σχέση και πιστεύω ότι αυτές θα είναι ιδιαίτερα κουραστικές. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να αρχίσετε κάτι καινούριο.

Σκορπιός

width=449

Η υπερένταση κοντεύει να γίνει μόνιμη κατάσταση και αν δεν φροντίσετε να ξεκουράσετε τον εαυτό σας, κυρίως ψυχικά, στην πορεία αυτού του μήνα θα επιβαρύνετε την υγεία σας, χωρίς αν σημαίνει ότι η βλάβη θα είναι οπωσδήποτε οργανική. Υπάρχει πολλή δουλειά και απαιτεί οργάνωση για την ανάληψη των ευθυνών σας. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο σας σώζει από τα χειρότερα σε στιγμές αντιπαράθεσης ή διαφωνίας. Γρήγορα όμως θα βελτιωθούν τα πράγματα αρκεί να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί σε λεπτομέρειες. Τέλος, οικονομικά, μην έχετε ψευδαισθήσεις.

Τοξότης

width=441

Τα αισθηματικά σας προβλήματα σας απασχολούν υπερβολικά, γιατί είναι αλήθεια πως τα έχετε μπερδέψει τελευταία. Είναι γεγονός ότι δέχεστε πιέσεις τους τελευταίους μήνες από το στενό περιβάλλον οι οποίες κορυφώνονται στη διάρκεια του φετινού Απριλίου, εξ αιτίας του πλανητικού συνωστισμού στο ζώδιο των Ιχθύων. Ωστόσο θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που αυτές συνεπάγονται, χάρη στη παρουσία του Δία στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αναμφίβολα αλλάζουν πράγματα συχνά και καθημερινά. Καινούριοι άνθρωποι εισβάλουν στη ζωή σας που σας κινούν το ενδιαφέρον, ακόμα και όταν γίνονται αιτία ταλαιπωρίας. Μετακινήσεις, προτάσεις και εφαρμογή νέων σχεδίων θα γεμίσουν το χρόνο σας.

Αιγόκερως

width=460

Οι προοπτικές σας για κάτι καλύτερο επαγγελματικά επαληθεύονται και γρήγορα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες. Είναι όμως πιθανόν αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και στην οικογένεια που όμως δεν είναι ωφέλιμο να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με συνεργάτες ή με οικείους. Όλα αυτά εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης στον Κριό και του πλανητικού συνωστισμού στους Ιχθύς. Αν σκέφτεστε αγορά, ή μετακόμιση, ή πώληση ακινήτου, προγραμματίστε το για το τέλος Μαίου, ή για τον Ιούλιο. Αισθηματικά θα κυριαρχήσει η ασάφεια και ο αιφνιδιασμός.

Υδροχόος

width=460

Πολλή δουλειά και πολλή κίνηση περιμένει τους περισσότερους από εσάς, σε όλη την πορεία του μήνα. Προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας κατανοούν, ελέγχετε την κατάσταση στην αισθηματική σας ζωή και ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο των Ιχθύων θα φορτίσει συχνά τα συναισθήματά σας και θα αυξήσει παράλληλα τα έξοδά σας. Κάτι που επιδιώκετε να πετύχετε, θα ανασταλεί για ακόμα μια φορά. Τέλος, προσπαθήστε να μη γίνετε αντικείμενο οικονομικής, ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους που σας επηρεάζουν το τελευταίο διάστημα.

Ιχθύες

width=460

Ο μήνας είναι χαρακτηριστικός, σημαντικός, αλλά και συνάμα δύσκολος. Τρεις πλανήτες συνωστίζονται στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας. Αυτή η σπάνια συνύπαρξη ορίζει την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής, σημαντικού για το μέλλον, αλλά με δύσκολη και ασαφή καθημερινότητα προς το παρόν. Προσέξτε πολύ τη διαχείριση συναισθημάτων και χρημάτων, αποφύγετε να επιχειρήσετε ξεκινήματα, ή να κάνετε παρακινδυνευμένα βήματα σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Κάτι τελειώνει τώρα, για να αρχίσει κάτι καινούριο λίγο αργότερα. Για κάποιους θα είναι στην καριέρα και για κάποιους στα αισθηματικά. Ποτέ κανείς δεν τα έχει όλα, αλλά έχει και το δικαίωμα να διαλέξει το……τίποτα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: